Gallery

Επικοινωνία

Ένα αρκετά υγιεινό και άκρως χορταστικό γεύμα.

Συστατικά (4 μερίδες)

  • 2/3 κούπας γιαούρτι
  • 1 κουτ. σούπας μουστάρδα
  • 280 γραμμ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου Ελαιοπουλάκι ψημένο και κομμένο σε κύβους
  • 140 γραμμ. μαρούλι τύπου Iceberg κομμένο σε λωρίδες
  • 85 γραμμ. αγγούρι σε λωρίδες
  • 2 τμχ. σέλερυ και τα κοτσάνια κομμένα σε φέτες
  • 1/2 κούπα σταφύλια μαύρα χωρίς κουκούτσια κομμένα στη μέση (προαιρετικά)
  • 8 τμχ. μαλακιές tortillas μαλακές από αλεύρι 8Χ20 cm ή 4Χ25 cm
  • πιπέρι

Οδηγίες

Βήμα 1ο: Τοποθετείς την πίτα σε μια επιφάνεια κοπής, απλώνεις τα φύλλα μαρουλιού και από πάνω προσθέτεις τα υπόλοιπα υλικά της συνταγής. Tip! Πρόσεξε να τα απλώσεις αναλογικά ώστε να απολαύσεις το wrap σου ακόμη περισσότερο.

Βήμα 2ο: Στη συνέχεια διπλώνεις τις τέσσερις άκρες, ελάχιστα και στο τέλος τυλίγεις σαν ρολό τo wrap, το κλείνεις και είναι έτοιμο!

Διατροφικό Σχόλιο

Μια ελαφριά, δροσερή και θρεπτική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας.

Η επιλογή του κοτόπουλου Ελαιοπουλάκι αναβαθμίζει τη συνταγή τόσο γευστικά όσο και διατροφικά. Πρόκειται για ένα ασύγκριτα γευστικό και ζουμερό κοτόπουλο.

Ακόμη, λόγω της ιδιαίτερης διατροφής του,100γρ από το κρέας του καλύπτουν το 49% των ημερήσιων αναγκών μας σε σελήνιο!