Gallery

Επικοινωνία

karpathakiΗ brand manager των χυμών ΗΒΗ κα. Καρπαθάκη μιλάει στο care24.gr

ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

1) Πείτε μας λίγα λόγια για την ιστορία των χυμών ΗΒΗ.

Οι χυμοί ΗΒΗ αποτελούν ένα μεγάλο όνομα στην αγορά των χυμών έχοντας πολυετή παρουσία στην ελληνική αγορά από το 1926. Τόσα χρόνια έχουν χτίσει ένα δυνατό προφίλ στην αγορά ως ένα ποιοτικό ελληνικό προϊόν  και γι αυτό , έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του Έλληνα καταναλωτή. Η ύπαρξη σκληρού ανταγωνισμού στην αγορά δημιουργεί την ανάγκη για συνεχή βελτίωση των προϊόντων μας, με καλύτερη ποιότητα και γεύση, νέες συσκευασίες και πάντα με την εμπειρία και εγγύηση της ΗΒΗ.

2) Ποιοι είναι οι βασικοί κανόνες ποιότητας που διέπουν τους χυμούς ΗΒΗ?

Όλοι οι χυμοί ΗΒΗ φέρουν την εγγύηση και ποιότητα της ΗΒΗ, προσφέρουν υπέροχη γεύση και οφέλη στην υγεία, τα οποία  προέρχονται από φυσικά συστατικά που περιέχονται στους χυμούς.

Η ποιότητα των χυμών ΗΒΗ εξασφαλίζεται με την  τήρηση συγκεκριμένης διαδικασίας; Την παστερίωση του τελικού προϊόντος λίγο πριν την εμφιάλωση, την αποστείρωση των κουτιών Tetra Pak για την συσκευασία και τέλος η αεροστεγής συσκευασία εξασφαλίζει την ασφάλεια και την διατήρηση τόσο των βιταμινών που περιέχουν οι χυμοί όσο και της γεύσης.

3) Οι χυμοί ΗΒΗ ανανέωσαν την συσκευασία τους. Ποία είναι τα νέα χαρακτηριστικά τους?

Οι χυμοί ΗΒΗ κρατώντας σταθερή την ποιότητα  τους  ανανέωσαν τα  γραφικά στις συσκευασίες τους .  Η συσκευασία παίζει μεγάλο ρόλο γιατί είναι η εικόνα και η προσωποποίηση της μάρκας. Επιλέξαμε  λιτά σχέδια και καθαρά χρώματα που αναδεικνύουν  τη φυσική προέλευση των χυμών μας. Βασιζόμαστε στην απόλυτη φρεσκάδα και αυτό θέλαμε να το περάσουμε και με την νέα συσκευασία:  η επιλογή του χρώματος κάθε συσκευασίας δεν είναι τυχαία αφού υπάρχει αντιστοιχία μεταξύ φρούτου και χρώματος, αυτό  βοηθά τον καταναλωτή στο να μπορέσει  να διαλέξει εύκολα και γρήγορα την γεύση που θέλει από μια πολύ μεγάλη ποικιλία . Επιπλέον, δεν περιοριστήκαμε μόνο στην συσκευασία, βελτιώσαμε τη γεύση και το άρωμα προσπαθώντας να προσφέρουμε στον καταναλωτή ένα καλύτερο προϊόν.

4) Ποιο είναι το διατροφικό πλεονέκτημα των χυμών?

Ένας χυμός αποτελεί ένα δροσιστικό, υγιεινό και θρεπτικό σνακ που καλύπτει ενεργειακά και διατροφικά τα κενά ανάμεσα στα βασικά γεύματα της ημέρας για ένα ενήλικα και ένα παιδί. Ένα ποτήρι (200 ml) χυμού φρούτου μπορεί να αποτελεί μια από τις συνολικά πέντε μερίδες-φρούτων και λαχανικών-που πρέπει να περιλαμβάνουμε στο ημερήσιο διαιτολόγιο μας , τόσο για μια σωστή και υγιεινή  διατροφή και ανάπτυξη, όσο και για τη συνολική κάλυψη των αναγκών τους σε βιταμίνες και μέταλλα.

Η κατανάλωση χυμών είναι ισοδύναμη με την κατανάλωση φρούτων, φρούτα όπως είναι το πορτοκάλι, το λεμόνι, η μπανάνα, το μανταρίνι και το βερίκοκο προσφέρουν κάλιο που είναι σημαντικός ρυθμιστής της αρτηριακής πίεσης.

Επιπλέον, οι  χυμοί αποτελούν μια υγιεινή και θρεπτικοί επιλογή για την διατροφή των παιδιών. Οι χυμοί είναι ελεύθεροι λίπους και πλούσιοι σε βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και φυσικά φυτοχημικά συστατικά, που θωρακίζουν την υγεία του και την ανάπτυξη του παιδιού.

5) Με ποιο τρόπο η εταιρία PEPSICO –ΗΒΗ συμβάλλει στη βελτίωση της υγείας και διατροφής του καταναλωτή?

Η εταιρία PEPSICO –ΗΒΗ προσπαθεί να είναι δίπλα στον καταναλωτή της ακούγοντας τις ανάγκες και προτιμήσεις του. Προσφέρουμε μια σειρά από διαφορετικά προϊόντα που είναι απαραίτητα στην καθημερινή διατροφή των καταναλωτών..  Συγκεκριμένα, βελτιώνουμε την ποιότητα των χυμών μας συνεχώς, οι φυσικοί χυμοί είναι απαλλαγμένοι από συντηρητικά και χρωστικές ουσίες, οι χυμοί Energy7 αποτελούν πηγή βιταμινών   που βοηθούν: στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος, στον μεταβολισμό, ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα ενώ παράλληλα είναι καλός σύμμαχος της καρδιάς. Επιπλέον, η στήριξη που προσφέρει έμπρακτα η εταιρία  σε αθλητικές δραστηριότητες και αθλητικούς συλλόγους κάνει ξεκάθαρο το ενδιαφέρον της εταιρίας  γι α την βελτίωση του τρόπου ζωής του καταναλωτή και την στήριξη του αθλητισμού που είναι απαραίτητος στην καθημερινότητα μας.

6) Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης ποιοι είναι οι βασικές αρχές της PEPSICO –ΗΒΗ;

Η Pepsico-HBH αποτελεί ένα αξιόπιστο κοινωνικό εταίρο που δρα με υπευθυνότητα και ενδιαφέρον για την ελληνική κοινωνία. Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της εταιρίας εκφράζεται μέσω της συνεισφοράς της στο κοινωνικό σύνολο, σ το περιβάλλον και μέσω της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της.

7)  Πείτε μας λίγα λόγια για τη συμμαχία των παιδικών χυμών ΗΒΗ go με την ένωση < Μαζί για το παιδί>?

Ως καλός φίλος των παιδιών, οι παιδικοί χυμοί ΗΒΗ  GO! στηρίζουν  έμπρακτα τα παιδιά  χαρίζοντας αγάπη σε 5.000 παιδιά σε όλη την Ελλάδα, ενώνοντας τη φωνή τους με την ένωση ‘Μαζί για το παιδί’ . Μια ένωση με 10 σωματεία που βοηθά παιδιά με νοητική υστέρηση, κινητικές δυσκολίες, με οικογενειακά προβλήματα  προσφέροντας τους ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Οι χυμοί ΗΒΗ συμβάλλουν στην ενίσχυση των οικονομικών πόρων της ένωσης  και  προσφέροντας εθελοντική  υποστήριξη στις δράσεις της  και τις ενέργειες που υλοποιεί η ένωση. Οι παιδικοί χυμοί ΗΒΗ GO! δίνουν το παράδειγμα και καλούν όλους μας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να βοηθήσουμε κάθε παιδί, στέλνοντας έτσι το μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να επιτύχουμε περισσότερα και ουσιαστικότερα αποτελέσματα.

8) Ποια είναι η περιβαλλοντική πολιτική της PEPSICO –ΗΒΗ;

Η περιβαλλοντική πολιτική της Pepsico-HBH στηρίζεται στην Εθνική νομοθεσία και τις Κοινοτικές Οδηγίες με τις οποίες πάντοτε εναρμονίζεται η χώρα και τις ιδιαίτερα αυστηρές προδιαγραφές και τους κανονισμούς που θέτει η Pepsico για όλες τις εταιρείες της ανά τον κόσμο.
Παράλληλα, οι άνθρωποί της εκπαιδεύονται πάνω τις εξελίξεις στα θέματα περιβαλλοντικής διαχείρισης, αλλά και τα εργοστάσια της εταιρίας πιστοποιούνται ή βρίσκονται σε διαδικασία πιστοποίησης σύμφωνα με το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης. Πιο συγκεκριμένα, παραδείγματα περιβαλλοντικής δράσης της εταιρίας είναι ενδεικτικά η ανακύκλωση των συσκευασιών, ο βιολογικός καθαρισμός, η εξοικονόμηση ενέργειας κλπ.

9) Τι θα θέλατε να συμβουλεύσετε τους καταναλωτές?

Ο Έλληνας καταναλωτής δεν είναι ακόμα πολύ καλά ενημερωμένος με την διατροφική αξία των  χυμών. Δεν διαβάζουν τα συστατικά και τα διατροφικά στοιχεία που αναγράφονται στη συσκευασία, δεν γνωρίζουν τις διαφορές μεταξύ των 100% φυσικών χυμών και των άλλων φρουτοποτών. Συνήθως δίνει βάρος σε άλλους παράγοντες όπως είναι η μάρκα, η διαφήμιση, η τιμή αλλά σαφώς δεν είναι διατεθειμένος να συμβιβαστεί  σε θέματα ποιότητας και γεύσης.  Έχοντας στο μυαλό μας αυτό  το προφίλ του ‘Έλληνα καταναλωτή , θα ήθελα να τον συμβουλεύσω να αρχίσει να παρατηρεί και να διαβάζει τις συσκευασίες όλων των προϊόντων που καταναλώνει , όχι μόνο των χυμών.

Πηγή: www.logodiatrofis.gr

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *