Δελτίο τύπου FITNESS FLAT BELLY!!!

Photo-FITNESS Flat BellyΕτοιμάσου να υποδεχτείς το καλοκαίρι με το Πρόγραμμα Για Επίπεδη Κοιλιά

από τα δημητριακά FITNESS της NESTLÉ !

Τα Δημητριακά Ολικής Αλέσεως FITNESS της NESTLÉ φροντίζουν τη γραμμή σου και σε βοηθούν να αποκτήσεις μια υπέροχη καλοκαιρινή εμφάνιση με το νέο Πρόγραμμα για Επίπεδη Κοιλιά!

Απόλαυσε τώρα τις αγαπημένες σου γεύσεις δημητριακών FITNESS και απόκτησε εύκολα και γρήγορα τη γραμμή που σου ταιριάζει, ακολουθώντας το πρόγραμμα για επίπεδη κοιλιά, με την καθοδήγηση της Ελένης Πετρουλάκη. Μέσα από εύκολες ασκήσεις, χρήσιμες συμβουλές για ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο, καθώς και έξυπνα tips για να παραμείνεις πιστή στο πρόγραμμά σου, η επιθυμία σου για μια επίπεδη κοιλιά μπορεί εύκολα να γίνει πραγματικότητα! Για επιπλέον συμβουλές και ασκήσεις μπορείς να μπεις στο ειδικό site  www.flatbellyprogram.com.

Με τα Δημητριακά Ολικής Αλέσεως FITNESS της NESTLÉ η διατήρηση της γραμμής σου γίνεται παιχνίδι. Απόκτησε και εσύ τους κοιλιακούς που ονειρεύεσαι με τρία απλά βήματα και φόρεσε άφοβα το αγαπημένο σου μαγιό αυτό το καλοκαίρι!

 

Σχετικά με τα Δημητριακά Πρωινού Ολικής Αλέσεως FITNESSτης NESTLÉ

Η σειρά δημητριακών FITNESS της NESTLÉ αποτελεί την καλύτερη λύση για ένα ισορροπημένο πρωινό, αλλά και για ένα ελαφρύ γεύμα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η σειρά περιλαμβάνει έξι μοναδικές γεύσεις τραγανών νιφάδων σιταριού Ολικής Αλέσεως: τα απλά FITNESSâ, τα FITNESSâ & Fruits με Αντιοξειδωτικά, τα FITNESSâ Red Fruits με Αντιοξειδωτικά, τα FITNESS Chocolate, τα FITNESS Dark Chocolate, τα FITNESS & Yoghurt, τα FITNESS Honey & Almonds και τέλος, τα FITNESS Bars (κλασσική, φράουλα, σοκολάτα, σοκολάτα-πορτοκάλι, σοκολάτα γάλακτος, σοκολάτα γάλακτος με γεύση φουντούκι και λευκή σοκολάτα). Τι κάνει όμως τα δημητριακά Ολικής Αλέσεως FITNESS της NESTLÉ τόσο ξεχωριστά; Το μυστικό βρίσκεται στην Ολική Άλεση! Με τον όρο «Ολική Άλεση» εννοούμε την επεξεργασία κατά την οποία όλα τα μέρη του σπόρου αλέθονται μαζί έτσι ώστε να διατηρεί όλα τα θρεπτικά συστατικά του. Αυτός είναι και ο λόγος που τα δημητριακά Ολικής Αλέσεως είναι πλούσια σε βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικές ουσίες. Έρευνες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση δημητριακών ολικής αλέσεως βοηθάει στη ρύθμιση του βάρους του σώματος, στην καλύτερη λειτουργία του πεπτικού συστήματος καθώς και στη μείωση των κινδύνων εμφάνισης διαβήτη και καρδιαγγειακών νοσημάτων.

Για περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στην Politics,την κ. Λίλα Γουλέα, 210 81 74 404 και την κ. Μαρία Παπαοικονόμου, 210 81 74 422

Πηγή: www.logodiatrofis.gr

Author: Care24.gr

Share This Post On