Παιδικά δημητριακά Nestle!!!

Nesquik  Nutri2Δώστε Αξία στο πρωινό των παιδιών σας με

Δημητριακά NESTLÉ !

Τα Παιδικά Δημητριακά Ολικής Αλέσεως της NESTLÉ αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για το πρωινό των παιδιών σας καθώς περιέχουν θρεπτικά συστατικά πολύτιμα για τον οργανισμό.

Τα Παιδικά Δημητριακά της NESTLÉ είναι πλούσια σε Ασβέστιο, το οποίο είναι πολύ σημαντικό να συμπεριλαμβάνεται στο καθημερινό σας διαιτολόγιο. Ακόμα, σε σχέση και με τα υπόλοιπα παιδικά δημητριακά, έχουν τα υψηλότερα επίπεδα Σιδήρου, ο οποίος βοηθά στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και είναι τα μόνα με Βιταμίνη C, η οποία βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση του σιδήρου.

Επιλέξτε κι εσείς μια από τις αγαπημένες γεύσεις των παιδιών σας, όπως τα NESQUIK , HONEY CHEERIOS και COOKIE CRISP , και δώστε αξία στο πρωινό τους μαθαίνοντας τους να τρώνε σωστά από την αρχή!

____________________________________________________________

Τα παιδικά δημητριακά & bars της NESTLÉ αποτελούν την ιδανική λύση για ένα ισορροπημένο πρωινό ή μικρό γεύμα, καθώς έχουν υπέροχη γεύση και είναι πλούσια σε βιταμίνες, σίδηρο και ασβέστιο. Καλύπτουν σημαντικό ποσοστό των ημερήσιων αναγκών του οργανισμού σε θρεπτικά συστατικά, χαρίζοντας ζωντάνια για πολλές ώρες κάθε μέρα!

Παιδικά δημητριακά & bars της NESTLÉ και…κάντε το πιο δυνατό ξεκίνημα!

Για περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στην Politics,την κ. Χριστίνα Δούμα, 210 81 74 415 και την κ. Μαρία Παπαοικονόμου, 210 81 74 422.

Πηγή: www.logodiatrofis.gr


Author: Care24.gr

Share This Post On