Παρουσίαση του βιβλίου “Διατροφή ORAC σε συνταγές που θα λατρέψετε!” στη Θεσσαλονίκη

Οι Επιστημονικές Εκδόσεις ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ παρουσιάζουν για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη το βιβλίο «Διατροφή ORAC σε συνταγές που θα λατρέψετε!», την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου στις 16:00΄, στο αμφιθέατρο του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης (Ασκληπιού 10, Πυλαία Θεσσαλονίκη),  στο πλαίσιο της 1ης ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ του Τομέα Διαιτολογίας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ  με τίτλο «ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ» (25 Ιανουαρίου, 09.00-16.00, Αμφιθέατρο Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης).

Για να παραγγείλετε το βιβλίο ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Το βιβλίο «Διατροφή ORAC σε συνταγές που θα λατρέψετε!» περιλαμβάνει  εύκολες και πολύ νόστιμες αντιοξειδωτικές συνταγές με συνδυασμούς τροφίμων που απογειώνουν γεύση και υγεία!
Ο δείκτης O.R.A.C. (Oxygen Radical Absorbance Capacity – Ικανότητα Απορρόφησης Ριζών Οξυγόνου) προσμετρά με έναν επαναστατικό τρόπο τα ευεργετικά συστατικά που λαμβάνουμε μέσα από τις τροφές που καταναλώνουμε.
Κυριότερα χαρακτηριστικά του βιβλίου αποτελούν τα ακόλουθα:

* 14 Διατροφολόγοι υπογράφουν το πρώτο ολοκληρωμένο βιβλίο αντιοξειδωτικών συνταγών!
* 120 απολαυστικές συνταγές πλήρεις σε αντιοξειδωτικά συστατικά!
* Όλες οι συνταγές αναλύονται με βάση τις «αντιοξειδωτικές» μονάδες ORAC που παρέχουν, ενώ παράλληλα τις συνοδεύει και διατροφικό σχόλιο για τις γενικότερες ιδιότητες υγείας που προσφέρουν.
* Ένας πολύτιμος οδηγός διατροφής 240 σελίδων, απαραίτητος για τη βελτίωση της υγείας!

Με τη βοήθεια της «Διατροφής ORAC σε συνταγές που θα λατρέψετε!» πραγματοποιούμε επιλογές που θωρακίζουν την υγεία και βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής μας. Ενισχύουμε τη διατροφή μας με αντιοξειδωτικές ουσίες κάθε ώρα της ημέρας!
Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι συγγραφείς του: Δημήτρης Γρηγοράκης, Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος MSc, Αναστασία Κόκκαλη Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος ΒSc (Hons), S.R.D. και Αθηνά Ρούντου Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος ΒSc.
Την παρουσίαση του βιβλίου θα προλογίσει και θα συντονίσει ο Ευτύχης Μπλέτσας, Chef, Τηλεοπτικός Παρουσιαστής, Συγγραφέας.

Παρουσίαση του βιβλίου «Διατροφή ORAC σε συνταγές που θα λατρέψετε!» στη Θεσσαλονίκη

Author: Care24.gr

Share This Post On