Gallery

Επικοινωνία

cheeseCake2ΥΛΙΚΑ:

• 1 κουτί Sweet & Balance ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ ΓΙΩΤΗΣ

•  1 κουτί ΦΡΟΥΙ ΖΕΛΕ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΑΝΑΝΑ LIGHT ΓΙΩΤΗΣ

• 200 γρ. φρέσκο Τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών

• 250 γρ. Mπισκότα Digestive χωρίς ζάχαρη

• 1 κονσέρβα Βύσσινο (425 γρ.)

• 10 γρ. (2 κουτ  γλυκού) Κορν φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ

• 100 γρ.  (3/4 φλιτζ τσαγιού) Μαργαρίνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

• Για τη βάση του μπισκότου: θρυμματίζετε τα Μπισκότα, λιώνετε τη μαργαρίνη και αναμειγνύετε . Αδειάζετε το Μπισκότο σε μια φόρμα (Νο 26) και στρώνετε ομοιόμορφα, πιέζοντας με ένα κουτάλι

• Διαλύετε το Ζελέ Ανανά Light ΓΙΩΤΗΣ σε 300ml  (1 ½ φλιτζ. τσαγιού) βραστό νερό και το αφήνετε να κρυώσει (όχι να πήξει)

• Παρασκευάζετε τη Sweet and Balance ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ ΓΙΩΤΗΣ (βλ. συσκευασία)

• Προσθέτετε το τυρί κρέμα και το κρύο ζελέ στην κρέμα και χτυπάτε για ακόμα 1 λεπτό στο μίξερ, μέχρι η κρέμα να γίνει λεία

• Απλώνετε το μίγμα πάνω στη βάση του μπισκότου και το βάζετε στο ψυγείο

• Διαλύετε το Κορν φλάουρ σε λίγο χυμό βύσσινο από την κονσέρβα και το προσθέτετε σε κατσαρόλα μαζί με την υπόλοιπη κονσέρβα.

• Βράζετε για 2-3 λεπτά

• Μόλις κρυώσει απλώνετε το Βύσσινο στην κρέμα και βάζετε το τσηζκέικ για 2 –3 ώρες στο ψυγείο.

Διαθρεπτικά Στοιχεία

Ανά Μερίδα 105 γρ.

Ενέργεια

172 kcal

Πρωτεΐνες

4,7 g

Υδατάνθρακες

19,2g

Σάκχαρα

6,9g

Λιπαρά

8,3g

Κορεσμένα

4,3g

Εδώδιμες ίνες

2,3g

Νάτριο

0,05g

Μερίδες ανά γλύκισμα: 16

Βάρος μερίδας: 105γρ.

ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ:

1 ΙΣΟΔΥΝΑΝΟ ΑΜΥΛΟΥ, 1 ΙΣΟΔΥΜΑΝΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ, 1 ½ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΛΙΠΟΥΣ

Πηγή: www.logodiatrofis.gr

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *