• 1 κουτί Sweet & Balance ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ ΓΙΩΤΗΣ
• 1 κουτί ΦΡΟΥΙ ΖΕΛΕ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΑΝΑΝΑ LIGHT ΓΙΩΤΗΣ
• 200 γρ. φρέσκο Τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών
• 250 γρ. Mπισκότα Digestive χωρίς ζάχαρη
• 1 κονσέρβα Βύσσινο (425 γρ.)
• 10 γρ. (2 κουτ γλυκού) Κορν φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
• 100 γρ. (3/4 φλιτζ τσαγιού) Μαργαρίνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
• Για τη βάση του μπισκότου: θρυμματίζετε τα Μπισκότα, λιώνετε τη μαργαρίνη και αναμειγνύετε . Αδειάζετε το Μπισκότο σε μια φόρμα (Νο 26) και στρώνετε ομοιόμορφα, πιέζοντας με ένα κουτάλι
• Διαλύετε το Ζελέ Ανανά Light ΓΙΩΤΗΣ σε 300ml (1 ½ φλιτζ. τσαγιού) βραστό νερό και το αφήνετε να κρυώσει (όχι να πήξει)
• Παρασκευάζετε τη Sweet and Balance ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ ΓΙΩΤΗΣ (βλ. συσκευασία)
• Προσθέτετε το τυρί κρέμα και το κρύο ζελέ στην κρέμα και χτυπάτε για ακόμα 1 λεπτό στο μίξερ, μέχρι η κρέμα να γίνει λεία
• Απλώνετε το μίγμα πάνω στη βάση του μπισκότου και το βάζετε στο ψυγείο
• Διαλύετε το Κορν φλάουρ σε λίγο χυμό βύσσινο από την κονσέρβα και το προσθέτετε σε κατσαρόλα μαζί με την υπόλοιπη κονσέρβα.
• Βράζετε για 2-3 λεπτά
• Μόλις κρυώσει απλώνετε το Βύσσινο στην κρέμα και βάζετε το τσηζκέικ για 2 –3 ώρες στο ψυγείο.
Διαθρεπτικά Στοιχεία |
Ανά Μερίδα 105 γρ. |
Ενέργεια |
172 kcal |
Πρωτεΐνες |
4,7 g |
Υδατάνθρακες |
19,2g |
Σάκχαρα |
6,9g |
Λιπαρά |
8,3g |
Κορεσμένα |
4,3g |
Εδώδιμες ίνες |
2,3g |
Νάτριο |
0,05g |
Μερίδες ανά γλύκισμα: 16
Βάρος μερίδας: 105γρ.
ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ:
1 ΙΣΟΔΥΝΑΝΟ ΑΜΥΛΟΥ, 1 ΙΣΟΔΥΜΑΝΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ, 1 ½ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΛΙΠΟΥΣ
Πηγή: www.logodiatrofis.gr