Μια αρωματική σάλτσα, με την οποία μπορείτε να σοτάρετε βραστά λαχανικά ή να τη χρησιμοποιήσετε ως dip για ποικιλίες ωμών λαχανικών!
Θα χρειαστείτε:
- 100 γραμμάρια άπαχο γιαούρτι
- πιπέρι
- αλάτι
- 4 κουταλιές της σούπας Νέκταρ Ροδάκινο ΗΒΗ
- 1 μικρό κρεμμύδι
- 1 κουταλιά της σούπας παρμεζάνα
Εκτέλεση:
Σε ένα μπλέντερ χτυπήστε πολύ καλά το κρεμμύδι με την παρμεζάνα και ανακατέψτε στη συνέχεια με τα υπόλοιπα υλικά. Αφήστε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου πριν σερβίρετε. Ιδέες λαχανικών για το dip σας: ωμό καρότο κομμένο σε sticks , αγγούρι & σέλινο.
Πηγή: www.logodiatrofis.gr