19ο Παγκόσμιο Συνέδριο Διατροφής (ICN 2009): Μπανκόγκ Ταϊλάνδη

prigipissasunedrio2

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 19ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Διατροφής (ICN 2009) στην Μπανκόγκ της Ταϊλάνδης, από τις  4-9 Οκτωβρίου. Την έναρξη των εργασιών του 19ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Διατροφής, το οποίο συνδιοργανώθηκε από την International Union of Nutritional Sciences (IUNS) και τον Federation of European Nutrition Societies (FENS), κήρυξε με απόλυτη επισημότητα η Πριγκίπισσα Maha Chakri Sirindhorn.

Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ όπως πάντα παρούσα στα μεγάλα επιστημονικά γεγονότα, εκπροσωπήθηκε στο 19ο Παγκόσμιο Συνέδριο Διατροφής (ICN 2009) στην Μπανκόγκ της Ταϊλάνδης, από τους Διατροφολόγους κ.κ. Δημήτρη Γρηγοράκη, Αναστασία Κόκκαλη και Μαρία Ζερβού.

Στο 19ου Παγκόσμιο Συνέδριο Διατροφής (ICN 2009) συμμετείχαν περισσότεροι από 4,000 σύνεδροι, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ συμμετεχόντων που σημειώθηκε ποτέ σε συνέδριο διατροφής. Κεντρικό σύνθημα του συνεδρίου αποτέλεσε: «Ασφαλής διατροφή για όλους», το οποίο περιλάμβανε την παρουσίαση των βασικών αρχών της διεθνούς πολιτικής σε θέματα ασφάλειας τροφίμων και διατροφής.

sunedriosunedrio

Πηγή: www.logodiatrofis.gr

Author: Care24.gr

Share This Post On