Gallery

Επικοινωνία

Ως γνωστόν, το sex είναι η υπέρτατη πράξη ευχαρίστησης και ικανοποίησης οπότε αλίμονο σε αυτόν…

..που έχει ταμπού!

Δυστυχώς βέβαια απέχουμε αρκετά από το να πάψουμε να έχουμε προκαταλήψεις, είτε λόγω της κοινωνίας είτε και του τρόπου που έχουμε μεγαλώσει, με αποτέλεσμα να χάνουμε σημαντικές στιγμές και από τη ζωή γενικότερα και από τις σεξουαλικές εμπειρίες ειδικότερα. Για παράδειγμα, όταν πέφτει στο τραπέζι το θέμα του sex κατά τη διάρκεια της περιόδου, η συντριπτική πλειοψηφία, αντρών και γυναικών, γουρλώνει τα μάτια και παίρνει αυτομάτως μία έκφραση αηδίας. Η προκατάληψη μάλιστα στο συγκεκριμένο θέμα, είναι τόσο μεγάλη, που αν κάποιος δηλώσει ότι το έχει κάνει ή του αρέσει να το κάνει, αυτομάτως αντιμετωπίζεται στην καλύτερη ως… μίασμα! Επειδή όμως όπως είπαμε και παραπάνω, στο sex δεν θα πρέπει να υπάρχουν ταμπού και όλα φυσικά να επιτρέπονται, εφόσον δεν προσβάλεται κανείς, εμείς σας έχουμε 5 λόγους για τους οποίους το sex κατά τη διάρκεια της περιόδου είναι… καλό!

Διαβάστε και από εκεί και πέρα, εσείς αποφασίζετε!

1. Αντίο… πόνοι: Τι είναι το χειρότερο φυσικά κάθε φορά που εκείνες οι καταραμένες μέρες του μήνα πλησιάζουν; Μα φυσικά οι πόνοι και οι κράμπες. Μάλιστα αρκετές γυναίκες, υποφέρουν τόσο πολύ, που φτάνουν σε σημείο να μένουν στο κρεβάτι τουλάχιστον για 2 μέρες, ενώ ταυτόχρονα παίρνουν οτιδήποτε υπάρχει σε αναλγητικό. Δράμα; Φυσικά! Ωστόσο, σύμφωνα με μελέτες το sex κατά τη διάρκεια της περιόδου δρα και ως φυσικό παυσίπονο μιας και κατά τη διάρκεια απελευθερώνονται διάφορες ουσίες όπως οξυτοκίνη, ενδορφίνη και ντοπαμίνη οι οποίες ανακουφίζουν από τον πόνο και τις κράμπες! Οπότε κορίτσια, αφήστε τα χάπια και πιάστε τον άντρα!

2. Διευρύνετε τους σεξουαλικούς σας ορίζοντες: Ας είμαστε ειλικρινείς, το sex κατά τη διάρκεια της περιόδου είναι ακατάστατο και αφήνει πίσω του… συντρίμμια! Ωστόσο, αν λάβετε τα μέτρα σας, πετσετούλες κλπ, όλα μπορούν να κυλήσουν ομαλά! Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε και την μπανιέρα έτσι ώστε να μην υπάρχουν ατυχήματα. Ακόμα καλύτερα, αν δεν είστε σιχασιάρηδες, να το κάνετε κανονικά και ότι γίνει! Αν είστε κάπως πιο τολμηροί η εμπειρία θα σας μείνει αξέχαστη, αν πάλι όχι, καλά θα κάνετε να περιμένετε. Λίγες μερούλες είναι!

3. To λιπαντικό είναι άχρηστο: Καλά δεν λέμε ότι κάθε γυναίκα χρειάζεται λιπαντικό ή κάθε γυναίκα αγαπάει το πρωκτικό, αλλά υπάρχουν και κάποιες οι οποίες οργανικά δεν μπορούν να υγρανθούν και τόσο πολύ. Συνήθως λοιπόν το φίδι από την τρύπα το βγάζει το λιπαντικό! Όχι πια όμως, διότι κατά τη διάρκεια της περιόδου το λιπαντικό είναι φυσικό, και φυσικά οι πόνοι λιγότεροι!

4. Mεγαλύτερη ευχαρίστηση: Αν ξεπεράσει κανείς τα ταμπού που περιβάλλουν το συγκεκριμένο ζήτημα, η εμπειρία αυτή μπορεί να είναι αξέχαστη και άκρως απολαυστική, μη σας πούμε και περισσότερο από άλλες φορές. Αυτό συμβαίνει γιατί οι γυναίκες συνήθως έχουν μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία τις δύσκολες μέρες του μήνα, λόγω ορμονών με αποτέλεσμα και να το αποζητούν περισσότερο και τελικά να το βρίσκουν και πιο απολαυστικό. Αν μαλιστα είναι και ο παρτενέρ παιχνιδιάρης, τότε θα περάσετε πολύ καλά!

5. Καλύτερη… διάθεση: Ως γνωστόν, οι γυναίκες κατά τη διάρκεια αλλά και λίγο πριν αδιαθετήσουν, είναι κυριολεκτικά καζάνι που βράζει. Οι ορμόνες παίζουν με τα νεύρα τους και η διάθεση έχει τόσα σκαμπανεβάσματα που την μία στιγμή μπορεί να γελάνε και την άλλη να κλαίνε με λυγμούς! Τι καλύτερο λοιπόν από λίγο sex το οποίο και αναζωογονεί και φτιάχνει τη διάθεση και τονώνει σώμα και μυαλό; Να δείτε για πότε θα στραποδεύσει το χαμόγελο στη φάτσα σας…!

Πηγή: queen.gr

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *