Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρία ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ Α.Ε. – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ είναι μια σύγχρονη επιχείρηση στο χώρο των υπηρεσιών υγείας. Απασχολεί εξειδικευμένους επιστήμονες παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υγείας προς τις επιχειρήσεις τροφίμων και συμπληρωμάτων διατροφής.

Τι είναι το Care24.gr και ποιοι είναι οι συνεργάτες του…

Το Care24.gr αποτελεί ένα νέο Portal Φροντίδας & Υγείας το οποίο ειδικεύεται σε θέματα υγείας, προληπτικής ιατρικής, διατροφής, φυσικής κατάστασης και αισθητικής. Το περιεχόμενο του Care24.gr υποστηρίζεται από την Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, η οποία αποτελείται από ένα πλήθος διακεκριμένων επιστημόνων όλων των ειδικοτήτων: ιατροί, διατροφολόγοι, ψυχολόγοι, φυσιοθεραπευτές κτλ. Η διαρκής ενημέρωση και ο συχνός εμπλουτισμός του περιεχομένου του Care24.gr παρέχουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες για μία υπεύθυνη και όσο το δυνατόν πληρέστερη πληροφόρηση για νέες επιστημονικές ανακαλύψεις και προϊόντα που αφορούν την υγεία και τη διατροφή.

Ταυτότητα και δραστηριότητες της Επιστημονικής Ομάδας ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
Η Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ αποτελεί έναν ανεξάρτητο επιστημονικό φορέα παρέμβασης, με κεντρικό αντικείμενο την προαγωγή της επιστήμης της διατροφής και την προάσπιση της δημόσιας υγείας. Την αποτελεί ένα πλήθος πλέον καταρτισμένων Επιστημόνων στον τομέα της διατροφής. Η  Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ιδρύθηκε το 1990 από τον Κλινικό Διαιτολόγο – Διατροφολόγο MSc κ. Δημήτρη Γρηγοράκη και έκτοτε πρωταγωνιστεί ανελλιπώς στα Ελληνικά διατροφικά δρώμενα.

Οι δραστηριότητες της Επιστημονικής Ομάδας ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ περιλαμβάνουν:

  • Διαιτολογική Υποστήριξη
  • Εταιρική Υποστήριξη: Συμβουλευτική υποστήριξη σε εταιρίες τροφίμων & διατροφής
  • Έκδοση περιοδικού «Λόγω… διατροφής»
  • e-Υπηρεσίες: Ιστοσελίδες: e-περιοδικό logodiatrofis.gr & Portal care24.gr & εβδομαδιαίο eNewsletter Λόγω… διατροφής
  • Συνεργασίες με όλα τα Μ.Μ.Ε
  • Εκδόσεις ενημερωτικών εγχειριδίων
  • Διοργάνωση ενημερωτικών εκδηλώσεων
  • Έρευνα – Δημοσιεύσεις

Διαιτολογική Υποστήριξη:
Υπεύθυνη Διαιτολογική Φροντίδα σε ζητήματα που χρήζουν διατροφικού χειρισμού, η οποία παρέχεται μέσω του Δικτύου Διαιτολογικών Μονάδων ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ και των συνεργατών του. Η Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ αποδίδει μεγάλη έμφαση στην κλινική εικόνα και στον εντοπισμό των διατροφικών ελλείψεων που αντιμετωπίζει ο πελάτης. Στοχεύει, στην ολοσχερή κάλυψη των διατροφικών του απαιτήσεων τόσο σε βιταμίνες και μέταλλα, όσο και σε αντιοξειδωτικές ουσίες. Η συστηματικά μη επαρκής πρόσληψη αντιοξειδωτικών και η έκθεση σε οξειδωτικό στρες αποτελούν κύριες αιτίες όχι μόνο αύξησης του σωματικού βάρους, αλλά και ανάπτυξης χρόνιων νοσημάτων. Για τη φιλοσοφία της Επιστημονικής Ομάδας ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ η αντιμετώπιση του πελάτη είναι απόλυτα εξατομικευμένη και στηρίζεται στις υποδείξεις των διαγνωστικών τεστ (προφίλ πελάτη).

Εταιρική Υποστήριξη:
Η Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ παρέχει ολοκληρωμένη συμβουλευτική υποστήριξη επί διατροφικών θεμάτων σε πλήθος Βιομηχανιών Τροφίμων, εταιριών εστίασης (μικρογευμάτων), φαρμακευτικές εταιρίες & συμπληρωμάτων διατροφής, εστιατόρια, ιατρικά – διαγνωστικά κέντρα και φαρμακεία.

Περιοδικό «Λόγω… διατροφής»:
Η Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ -ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ πρωτοπορεί με την έκδοση του περι…[οδικού] Λόγω… διατροφής. Μοναδικό σε ποιότητα, ύφος και επίκαιρα θέματα, παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις που διαδραματίζονται γύρω από την επιστήμη της διατροφής και διαιτολογίας.

e- Υπηρεσίες:
Portal care24.gr, e-περιοδικό logodiatrofis.gr & e-Newsletter Λόγω… διατροφής: Η Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ επεκτείνει δυναμικά τις δραστηριότητές της στο χώρο του internet, δημιουργώντας το e-περιοδικό logodiatrofis.gr, που αποτελεί το πρώτο ελληνικό ηλεκτρονικό περιοδικό διατροφής με διαρκώς ανανεωμένη επίκαιρη θεματολογία και δωρεάν on-line διατροφικές συμβουλές. Επιπλέον, με το Portal care24.gr επεκτείνεται ευρύτερα στο χώρο της υγείας, ενώ με το e-Newsletter Λόγω… διατροφής ενημερώνει εβδομαδιαία με hot διατροφικά θέματα τους πολυπληθείς αποδέκτες του.

Παρεμβάσεις σε όλα τα Μ.ΜΕ.:
Η Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ συμβάλλει στη διατροφική ενημέρωση του κοινού μέσω πλήθους συνεντεύξεων και συνεργασιών. ΑΝΤΕΝΝΑ, MEGA, STAR CHANNEL, ΕΘΝΟΣ, ΑΥΡΙΑΝΗ, FORMA, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΠΑΙΔΙ & ΝΕΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΜΕ ΥΓΕΙΑ, VITALITE αποτελούν μερικές μόνο από τις ενδεικτικές μόνιμες συνεργασίες της Επιστημονικής Ομάδας ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.

Εκδόσεις συγγραμμάτων:
Η Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ –ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εκδίδει πλήθος ενημερωτικών εγχειριδίων με στόχο την πολύπλευρη ενημέρωση των καταναλωτών.

Διοργάνωση ενημερωτικών εκδηλώσεων:
Η Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ διοργανώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα ενημερωτικές διαδραστικές εκδηλώσεις με αφορμή κορυφαία γεγονότα όπως π.χ. η Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής.

Έρευνα – Δημοσιεύσεις:
Το ερευνητικό ενδιαφέρον της Επιστημονικής Ομάδας ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εστιάζεται στη μελέτη της διατροφικής συμπεριφοράς των Ελλήνων. Οι έρευνες της δημοσιεύονται στα πλέον έγκυρα ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Care24.gr

ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
Σκουφά 32, Αθήνα, 10673 – Τηλ. 210 36 47 517

Διεύθυνση  έκδοσης
Δημήτρης Γρηγοράκης

Project Manager
Γιώργος Τσιάνης

Σύνταξη – Ειδήσεις – Υπεύθυνοι Ύλης & Διαχείρισης
Ιωάννα Βλάχου,
Γιώργος Τσιάνης