Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Μελισσοκόμων Apimondia στις νέες εγκαταστάσεις της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ

Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του Γάλλου προέδρου…

…της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Μελισσοκόμων Apimondia, κυρίου Gilles Ratia στις νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας ΑΤΤΙΚΗ – ΠΙΤΤΑΣ στο Κρυονέρι.

Στα πλαίσια της 10ημερης περιοδείας του στην Ελλάδα, ο κύριος Gilles Ratia ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους της εταιρείας, συνοδευόμενος και από την Δρ. Φανή Χατζήνα, ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Μελισσοκομίας Αγ. Μάμα Χαλκιδικής.

Ο Γεώργιος Πίττας και η Αλεξάνδρα Πίττα – Χαζάπη, Διευθύνοντες Σύμβουλοι της εταιρείας ΑΤΤΙΚΗ – ΠΙΤΤΑΣ παρουσίασαν στους επισκέπτες τις διαδικασίες παραγωγής και ποιότητας που ακολουθεί η εταιρεία, ώστε να προσφέρει στην ελληνική και διεθνή αγορά το εξαιρετικό ελληνικό της μέλι αλλά και προϊόντα μέλισσας ελληνικής προέλευσης, ικανοποιώντας απόλυτα τις προσδοκίες των καταναλωτών της.

Ο κύριος Gilles Ratia δήλωσε στην συνέχεια ότι «Έχω επισκεφθεί πλήθος μελισσοκομικών εταιρειών σε όλο τον κόσμο ωστόσο ελάχιστες διαθέτουν την άριστη οργάνωση της ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ», εντυπωσιάστηκε δε όπως ανέφερε, από τις νέες εγκαταστάσεις της ΑΤΤΙΚΗ – ΠΙΤΤΑΣ και από τις διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου σε όλα τα στάδια παραγωγής που η εταιρεία έχει θεσπίσει και ακολουθεί.

Σημειώνουμε ότι η εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ – ΠΙΤΤΑΣ κλείνει φέτος 85 χρόνια παρουσίας στην αγορά και βασικός της στόχος είναι η συνεχής εξέλιξη της μέσω της ανάπτυξης και ενίσχυσης της ελληνικής μελισσοκομίας που οδηγεί στην προσφορά ανώτερης ποιότητας ελληνικού μελιού διεθνώς.

Author: Care24.gr

Share This Post On