Η Barilla από τον Μάιο με τον Μεγαλύτερο Διαγωνισμό των τελευταίων χρόνων

Η Barilla στα πλαίσια του “Δημιουργήστε κάθε μέρα μια Ιστορία Αγάπης” από τον Μάιο…

…& για τους προσεχείς μήνες θα βρίσκεται δυναμικά στο προσκήνιο μέσω του Μεγαλύτερου Διαγωνισμού που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια στα καταστήματα με τα ζυμαρικά και σάλτσες Barilla!!!

Η Barilla, επιδιώκοντας να ενδυναμώσει την παρουσία της μέσα στα καταστήματα, αλλά και να προσφέρει στους καταναλωτές μοναδικά δώρα επιβραβεύοντας παράλληλα τους καταναλωτές που την εμπιστεύονται φανατικά, διοργανώνει Μεγάλο Διαγωνισμό μέσω των ειδικών συσκευασιών ζυμαρικών και σαλτσών. Πιο συγκεκριμένα με την αγορά 1 οποιασδήποτε ειδικής συσκευασίας ζυμαρικών (πολυσυσκευασίας ή ειδικού μονού πακέτου) Barilla είτε αγοράζοντας τις σάλτσες με την ειδική σήμανση οι καταναλωτές θα μπορούν στέλνοντας έναν μοναδικό κωδικό (που υπάρχει στο εσωτερικό μέρος στα πακέτα ζυμαρικών & στο καπάκι των σαλτσών) να συμμετέχουν στον μεγάλο διαγωνισμό με 3 τρόπους.

1. Συλλέγοντας κωδικούς για 7.000 δώρα! Τα δώρα αυτά είναι πολυκαφετιέρες Dolce Gusto, τα ζυμαρικά του τριμήνου και συλλεκτικές ποδιές & τρίφτες τυριού
2. Με στιγμιαία κλήρωση οι τυχεροί μπορούν να κερδίσουν 30 pasta set (κατσαρόλες ειδικές για ζυμαρικά)
3. Με κλήρωση στο τέλος του διαγωνισμού για 2 μοναδικά ταξίδια στην Φλωρεντία

Για το σκοπό αυτό έχει δημιουργηθεί και ένα ειδικό microsite μέσα στην επίσημη σελίδα μας, το www.barilla.gr/pastameal , μέσω του οποίου μπορεί κάποιος να παίξει στον διαγωνισμό, να ανατρέξει σε χρήσιμες πληροφορίες για τον διαγωνισμό αλλά και να κάνει τον δικό του οδοιπορικό στις διάφορες περιοχές της Ιταλίας.


Δείτε ολόκληρη την παρουσίαση του Διαγωνισμού ΕΔΩ!

Author: Care24.gr

Share This Post On