Η Barilla υποστηρίζει την W.I.N. Hellas

Η Barilla συμμετείχε στο Celebrity Match που διοργάνωσε η W.I.N. Hellas…

barilla-ipostirizei-win-hellas-care24…την Κυριακή 16 Μαρτίου, στο πλαίσιο της ενεργής υποστήριξης του έργου της W.I.N. Hellas για την προστασία και ενδυνάμωση γυναικών που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής βία καθώς και την ευαισθητοποίηση του κοινού ενάντια στην κακοποίηση γυναικών.

Το Celebrity Match, ένα μίνι τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε η W.I.N. Hellas σε συνεργασία με τον Α.Ε.Ο. Πρωτέας Βούλας, συγκέντρωσε δημοφιλείς προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού και της showbiz όπως οι Έλλη Κοκκίνου, Δέσποινα Καμπούρη, Μαρία Κορινθίου, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Ζενίλντα, Χριστίνα Βραχάλη, Βάσω Στασινού, Στέλλα Γιαμπουρά, Ανίτα Ναθαναήλ, Ορθούλα Παπαδάκου, Μάντα Παπαδάκου, Σοφία Πασχάλη, Έλενα Λιάφου, Άντζελα Ευριπίδου, Χριστίνα Κοντοβά, Έλλη Αγγελιδάκη, Χριστίνα Παππά, Μάσα Φασούλα, Άννυ Κωνσταντινίδη, Εύη Αδάμ, Κέλλυ Πρωτόπαππα που «αγκάλιασαν» την φετινή προσπάθεια της W.I.N. Hellas.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης κληρώθηκαν προς το κοινό πλούσια δώρα Barilla, ενώ βραβεύτηκαν και οι : Θοδωρής Παπαλουκάς, Βασίλης Κικίλιας, Παναγιώτης Φασούλας, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Γιώργος Καλαϊτζής, Κώστας Παπαταβούκας και Ορθούλα Παπαδάκου για την προσφορά τους στον Ελληνικό αθλητισμό.

Η Barilla ήταν εκεί, για ακόμη μια χρονιά, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι στηρίζει κάθε πρωτοβουλία που έχει στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του συνόλου απέναντι σε κοινωνικά θέματα που μας αφορούν όλους.

 

barilla-ipostirizei-win-hellas2Στη 1η φωτογραφία: Από αριστερά προς δεξιά: Μάντα Παπαδάκου, Ορθούλα Παπαδάκου, Έλλη Κοκκίνου, Ανίτα Ναθαναήλ ποζάρουν με τις μαζορέτες της Barilla κατά τη διάρκεια του Celebrity Match.

Στη 2η φωτογραφία: Η Ανίτα Ναθαναήλ ποζάρει με τις μαζορέτες της Barilla, κρατώντας το πακέτο δώρου με προϊόντα Barilla, κατά τη διάρκεια του Celebrity Match.

 

 

Δείτε και άλλα ΝΕΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εδώ!

Author: Care24.gr

Share This Post On