«Δημιουργήστε κάθε μέρα μια ιστορία αγάπης» στον μεγάλο διαγωνισμό με χιλιάδες πλούσια δώρα από τα ζυμαρικά & σάλτσες Barilla

Η Barilla, η πιο αγαπημένη ιταλική μάρκα ζυμαρικών διοργανώνει τον πιο «γευστικό» διαγωνισμό…

…από τον Μάιο μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου 2013, με μοναδικά πλούσια δώρα μέσω συλλογής κωδικών, στιγμιαίας κλήρωσης και κλήρωσης στο τέλος του διαγωνισμού.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να «Δημιουργήσουμε κάθε μέρα μια ιστορία αγάπης» με ζυμαρικά και σάλτσες Barilla και να συμμετάσχουμε στον μεγαλύτερο διαγωνισμό που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια η Barilla στην Ελλάδα!

Οι διαγωνιζόμενοι βρίσκοντας τους μοναδικούς κωδικούς στις ειδικές συσκευασίες ζυμαρικών και σαλτσών με την σήμανση «Mεγάλος Διαγωνισμός» θα μπορούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό με 3 τρόπους:

  1. Συλλέγοντας κωδικούς για 8.000 δώρα! Τα δώρα αυτά περιλαμβάνουν πολυκαφετιέρες (Νescafe) Dolce Gusto, τα ζυμαρικά του τριμήνου καθώς και συλλεκτικές ποδιές και τρίφτες τυριού!!
  2. Με στιγμιαία κλήρωση οι τυχεροί μπορούν να κερδίσουν 30 pasta set (κατσαρόλες ειδικές για ζυμαρικά)
  3. Με κλήρωση στο τέλος του διαγωνισμού για 2 μοναδικά ταξίδια στην Φλωρεντία

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό μπορεί να γίνει είτε με SMS είτε μέσω του ειδικού site www.barilla.gr/pastameal,στο επίσημο website της Barilla, μέσω του οποίου οι συμμετέχοντες μπορούν να παίξουν στον διαγωνισμό, να ανατρέξουν σε χρήσιμες πληροφορίες (π.χ. όροι διαγωνισμού, διαθέσιμα δώρα, κωδικούς που έχουν ήδη συλλέξει) αλλά και να κάνουν ένα «οδοιπορικό» σε διάφορες περιοχές της Ιταλίας.

Για μία ακόμα φορά η Barilla φέρνει τις ιταλικές γεύσεις στο τραπέζι μας μέσα από την πιο νόστιμη ιστορία αγάπης, αλλά και πλούσια δώρα που θα κάνουν να αγαπήσουμε την καθημερινή μας κουζίνα ακόμα περισσότερο.

Author: Care24.gr

Share This Post On