Gallery

Επικοινωνία

Μεταβολισμός: Μετρήστε τον πριν ξεκινήσετε δίαιτα…

Το πρόβλημα της παχυσαρκίας φαίνεται να είναι θέμα απλών μαθηματικών, δηλαδή ο υπολογισμός του αριθμού των θερμίδων που προσλαμβάνονται και των θερμίδων που καταναλώνονται. Κάθε τι που τρώμε παραπάνω από τις ανάγκες μας για ενέργεια, μετατρέπεται σε λίπος.

Ασβέστιο και Γαλακτοκομικά στην υπηρεσία της μείωσης βάρους!

Όλοι έχουμε το δικαίωμα να βελτιώνουμε την υγεία και την ευεξία μας. Η επιστήμη της διατροφής εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς και εμείς ως Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους. Στηριζόμενοι, λοιπόν, σε νέα επιστημονικά δεδομένα, αναλύουν το ρόλο του ασβεστίου στη μείωση του σωματικού βάρους. Σύμφωνα με αυτά, τόσο το […]

ΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΗΣ DSM ΓΙΑ ΤΟ 2009!

Η DSM,  ανακοίνωσε τα διατροφικά βραβεία για το 2009 σχετικά με την ανθρώπινη διατροφή. Βραβεύει τους Μichael F. Holick από τις ΗΠΑ και την Heike A. Bischoff-Ferrari από την Ελβετία για την συμβολή τους στην έρευνα πάνω στη βιταμίνη D και το ρόλο της στη διατροφή του ανθρώπου και την υγεία. Τις τελευταίες δεκαετίες η […]

Η ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!

Ο Γιώργος Παπανδρέου τόσο προεκλογικά όσο και στις πρόσφατες προγραμματικές του δηλώσεις μίλησε για την ανάγκη προβολής και αξιοποίησης της μεσογειακής διατροφής, με την παραγωγή επώνυμων και διεθνώς αναγνωρίσιμων προϊόντων. Δεν αρκέστηκε δηλ. να προτείνει την αλλαγή των καλλιεργειών, όπως έκανε η Νέα Δημοκρατία με την πρόταση για την «άλλη γεωργία», σαν απάντηση στη κρίση […]

Φρουτοσαλάτα με ξερά φρούτα και μέλι

ΥΛΙΚΑ για 4 μερίδες 150 γρ. ξερά βερίκοκα 2 ώριμες μπανάνες 2 κουτ. της σούπας χυμό λεμονιού 2 κουτ. της σούπας ξανθές σταφίδες 2/3 φλιτζανιού ελαφρύ, στραγγιστό γιαούρτι 3 κουτ. της σούπας μέλι τριμμένο μοσχοκάρυδο για το σερβίρισμα ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σωστή διατροφή για καλύτερη στοματική υγεία

Η προσεγμένη διατροφή προφυλάσσει τα δόντια μας και τα διατηρεί σε καλή κατάσταση. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για καλύτερη στοματική υγεία: Αποφεύγετε τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη (παγωτά, γλυκά, αναψυκτικά, μαρμελάδες κ.λ.π.) Προτιμάτε τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά (γάλα, γιαούρτι, ρύζι,  κρέας, ψάρι, φρούτα) Τροφές πλούσιες σε άμυλο είναι το ίδιο βλαπτικές όσο και […]