Τo Collagen Pro Active και η Έλλη Παπαγγελή πρωταγωνίστησαν στην 17η Athens Xclusive Designers Week!

Τo Collagen Pro Active και η Έλλη Παπαγγελή πρωταγωνίστησαν στην 17η Athens Xclusive Designers Week!

collagen-pro-active-elli-papaggeli-prwtagonistoun-17i-athens-xclusive-weekΤο Collagen Pro Active είναι πλέον το αγαπημένο προϊόν κάθε διάσημου και μη, προσώπουαφού πραγματικά προσφέρει όλα όσα υπόσχεται για την προστασία της καλής υγείας και για την ανάδειξη της ομορφιάς.

Η Έλλη Παπαγγελή, μούσα του Collagen Pro Active, έκλεψε τις εντυπώσεις με την παρουσία της στην 17η Athens Xclusive Designers Week. Έλαμψε με τη συμμετοχή της στα catwalks των επώνυμων σχεδιαστών αλλά και με την εμφάνισή της στο περίπτερο του Collagen Pro Active.

Όπως πολύ χαρακτηριστικά δηλώνει η εντυπωσιακή Έλλη Παπαγγελή « Στο παρελθόν είχα δοκιμάσει ένα άλλο κολλαγόνο από ψάρι, με υαλουρονικό οξύ αλλά δεν είδα κανένα αποτέλεσμα. Με το CollagenProActiveόμως, η διαφορά που είδα ήταν θεαματική και για αυτό το εμπιστεύτηκα από την πρώτη στιγμή που το δοκίμασα. Απέκτησα μεγαλύτερη ενέργεια, ώστε να μπορώ να ανταποκρίνομαι στις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και σταμάτησα να νιώθω πόνο στις αρθρώσεις από την έντονη προπόνηση που κάνω. Το δέρμα και τα μαλλιά μου απέκτησαν τη χαμένη τους λάμψη και τα νύχια μου έγιναν πιο δυνατά. Ένα σφηνάκι κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ, είναι το μυστικό της υγείας και της ομορφιάς μου»

Το Collagen Pro Active, το αυθεντικό κολλαγόνο, χωρίς καμία προσθήκη υαλουρονικούοξέως, γλουκοσαμίνης, χονδροϊτίνηςή οποιουδήποτε άλλου συστατικού, είναι το καλύτερο συμπλήρωμα διατροφής για άντρες και γυναίκες. Χαρίζει νεανικό δέρμα, λαμπερά μαλλιά και υγιή νύχια. Είναι απαραίτητο συστατικό για τη συντήρηση των αρθρώσεων, των οστών και των μυών.

Ενημερωθείτε για το Collagen Pro Active από το site www.collagenpower.gr
και τη σελίδα μας στο Facebook με πάνω από 107.000 φίλους!
Drink Collagen for Health & Beautycollagen-pro-active-elli-papaggeli-prwtagonistoun-17i-athens-xclusive-week1Ευτυχία Λαζάρου, Γιώργος Τσουκαλαδάκης, Έλλη Παπαγγελή

collagen-pro-active-elli-papaggeli-prwtagonistoun-17i-athens-xclusive-week6

Πέτρος Ίμβριος, Έλλη Παπαγγελή, Τριαντάφυλλος

collagen-pro-active-elli-papaggeli-prwtagonistoun-17i-athens-xclusive-week2

Έλλη Παπαγγελή

collagen-pro-active-elli-papaggeli-prwtagonistoun-17i-athens-xclusive-week3

models των σχεδιαστών Chris & Tonia

collagen-pro-active-elli-papaggeli-prwtagonistoun-17i-athens-xclusive-week4

Τρύφωνας Μοδέστου & models

collagen-pro-active-elli-papaggeli-prwtagonistoun-17i-athens-xclusive-week5

Αννίτα Ναθαναήλ, Έλλη Παπαγγελή, Σόφη Πασχάλη

 

Διαβάστε τα τελευταία ΝΕΑ της ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εδώ!

Author: Care24.gr

Share This Post On