Cream Crackers ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ με β-γλυκάνη, Κατίκι Δομοκού, γαλοπούλα & λαχανικά

Ένα γευστικό σνακ με Cream Crackers ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, Κατίκι Δομοκού, γαλοπούλα & λαχανικά

  • Άτομα: 2
  • Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά
  • Κόστος: <5€

Υλικά

  • Cream Crackers Παπαδοπούλου με κριθάρι, βρώμη και β-γλυκάνη
  • Κατίκι Δομοκού
  • Βραστή γαλοπούλα σε φέτες
  • Αγγουράκια κομμένα σε ροδέλες

Εκτέλεση συνταγής:

  1. Απλώνουμε μία κουταλιά της σούπας Κατίκι Δομοκού σε κάθε Cream Cracker Παπαδοπούλου με β γλυκάνη.
  2. Κόβουμε τις φέτες γαλοπούλας σε μικρότερα τετράγωνα κομμάτια και τοποθετούμε ένα τετράγωνο κομμάτι σε κάθε Cream Cracker, πάνω από το Κατίκι.
  3. Κόβουμε το αγγουράκι σε λεπτές ροδέλες και τοποθετούμε μία ροδέλα σε κάθε Cream Cracker.
  4. Εναλλακτικά θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε και άλλα λαχανικά, όπως καρότο, πιπεριά κ.α.

Author: Care24.gr

Share This Post On