Ένα γευστικό σνακ με Cream Crackers ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, Κατίκι Δομοκού, γαλοπούλα & λαχανικά
- Άτομα: 2
- Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά
- Κόστος: <5€
Υλικά
- Cream Crackers Παπαδοπούλου με κριθάρι, βρώμη και β-γλυκάνη
- Κατίκι Δομοκού
- Βραστή γαλοπούλα σε φέτες
- Αγγουράκια κομμένα σε ροδέλες
Εκτέλεση συνταγής:
- Απλώνουμε μία κουταλιά της σούπας Κατίκι Δομοκού σε κάθε Cream Cracker Παπαδοπούλου με β γλυκάνη.
- Κόβουμε τις φέτες γαλοπούλας σε μικρότερα τετράγωνα κομμάτια και τοποθετούμε ένα τετράγωνο κομμάτι σε κάθε Cream Cracker, πάνω από το Κατίκι.
- Κόβουμε το αγγουράκι σε λεπτές ροδέλες και τοποθετούμε μία ροδέλα σε κάθε Cream Cracker.
- Εναλλακτικά θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε και άλλα λαχανικά, όπως καρότο, πιπεριά κ.α.