Τα δημητριακά FITNESS® «τρέχουν» και φέτος για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού!

Για 4η συνεχόμενη χρονιά, τα δημητριακά ολικής αλέσεως FITNESS® της Nestlé στηρίζουν τον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού…flatbelly-part_1 front…με την ενεργή παρουσία τους στο «Greece Race for the Cure®», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο, στις 11.00 πμ.

Ο Αγώνας «Race for the Cure®» είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και το 2012 συμμετείχαν πάνω από 12.000 άτομα στον αγώνα δρόμου που διοργανώθηκε στην Ελλάδα.

Τα δημητριακά FITNESS® της Nestlé θα συμμετέχουν όπως κάθε χρόνο ως επίσημος χορηγός στο «Greece Race for the Cure®» και θα «τρέξουν» μαζί με χιλιάδες δρομείς για να αυξήσουν την ενημέρωση σχετικά με τον καρκίνο του μαστού και τις μεθόδους πρόληψής του. Παράλληλα, θα ενισχύσουν τον αγώνα δρόμου με διανομή προϊόντων και αναμνηστικών δώρων.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος που τρέχεις, τα Δημητριακά Ολικής Αλέσεως FITNESS® της Nestlé σε προσκαλούν να γιορτάσεις τη ζωή, την αγάπη και την ελπίδα στο «Greece Race for the Cure®» που διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο «Άλμα Ζωής».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: facebook.com/NestleFitness.GR και www.almazois.gr/race2013

 

Δείτε και άλλα ΝΕΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εδώ!

Author: Care24.gr

Share This Post On