Gallery

Επικοινωνία

Το μυστικό είναι απλό…
…Αρκεί ένα ποτήρι γάλα!

Σε πειράματα που έγιναν από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Οχάιο, τα οποία πραγματοποιήθηκαν σε ωμά αλλά και βρασμένα σκόρδα, διαπιστώθηκε πως 200 ml γάλα μπορούν να μειώσουν κατά το ήμισυ τις συγκεντρώσεις των χημικών ουσιών που χαρίζουν στο σκόρδο την χαρακτηριστική γεύση αλλά και μυρωδιά του.

Ειδικά μία από τις ουσίες, η AMS, δεν διασπάται κατά την πέψη, με επακόλουθο να απεκκρίνεται από το σώμα μέσω της αναπνοής και της εφίδρωσης.

Την μεγαλύτερο απόδοση εναντίον της μυρωδιάς του σκόρδου έχει το πλήρες γάλα, που αποδείχθηκε πιο αποτελεσματικό από το άπαχο ή το ημιαποβουτυρωμένο.

πηγή

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *