Εγκαίνια της νέας Διαιτολογικής Μονάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Ρόδου

Σας Προσκαλούμε!

egkainia-tsampika-kontogiannou-logodiatrofis-rodou-care24Η Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Τσαμπίκα Κοντόγιαννου και η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ” εγκαινιάζουν τη νέα Διαιτολογική Μονάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ” στη Ρόδο.

Η ανάγκη για ολοκληρωμένη Διαιτολογική Υποστήριξη είναι σήμερα περισσότερο έντονη. Οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής έχουν αλλάξει ριζικά τις παραδοσιακές διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων, με αποτέλεσμα να αυξάνονται διαρκώς οι ρυθμοί εμφάνισης της παχυσαρκίας και διάφορων χρόνιων νοσημάτων που σχετίζονται με τη διατροφή.

Το Δίκτυο Διαιτολογικών Μονάδων ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ” αποτελεί μία ιδιαίτερα αξιόπιστη επιστημονική λύση για την αποτελεσματική αντιμετώπιση προβλημάτων που χρήζουν διαιτητικής φροντίδας. Σήμερα, διευρύνει ακόμη περισσότερο την επιστημονική του παρουσία με την ίδρυση μίας νέας Διαιτολογικής Μονάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ”‘, στη Ρόδο (Αρχάγγελος Ρόδου). Η νέα Διαιτολογική Μονάδα φέρει τη σφραγίδα της Επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ και λειτουργεί υπό την επιστημονική διεύθυνση της καταξιωμένης Διαιτολόγου – Διατροφολόγου, BSc κας Τσαμπίκας Κοντόγιαννου. Διαθέτοντας προηγμένες Υπηρεσίες, διαγνωστικό εξοπλισμό υψηλού επιπέδου και τις πιο σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους, αντιμετωπίζει ολοκληρωμένα και με ασφάλεια τα πλέον σύνθετα προβλήματα που απαιτούν υπεύθυνο Διαιτολογικό χειρισμό.

Με ιδιαίτερη χαρά πραγματοποιούμε τα εγκαίνια της νέας μας Διαιτολογικής Μονάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ” Ρόδου, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:00΄.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος & Διευθυντής της Επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ” κ. Δημήτρης Γρηγοράκης, όπου σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη της Ομάδας θα παρουσιάσουν το βιβλίο «Δίαιτα ORAC σε Συνταγές που θα Λατρέψετε!», που κυκλοφορεί από τις Επιστημονικές Εκδόσεις ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ”, Αθήνα 2012.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει δεξίωση προς τιμή των προσκεκλημένων.

Η βραδιά επιφυλάσσει και επιπλέον εκπλήξεις με διάφορα δώρα και προϊόντα των Χορηγών Εταιριών.

xorhgoi-epikoinwnias-tetraptyxo

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα. Τσαμπίκα Κοντόγιαννου,
τηλ – 6978258937, email: [email protected] , [email protected]

prosklhsh-egkainia-logodiatrofis-rodos

 

Author: Care24.gr

Share This Post On