«Ενυδάτωση σημαίνει υγεία» από το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ και την Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

enidatwsi-simainei-igeia-fysiko-nero-zagori-omada-logodiatrofis-care24Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ συνεργάζεται με την Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ με στόχο την άρτια ενημέρωση του καταναλωτή για το ζωτικό ρόλο του Φυσικού Μεταλλικού Νερού στη λειτουργία του οργανισμού, την αξία της ενυδάτωσης στην υγεία και την ευεξία, σε κάθε ηλικία, καθημερινά.

Η πολύπλευρη συνεργασία του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΖΑΓΟΡΙ με την Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ θα επικοινωνήσει την ουσιαστική συμβολή του νερού υψηλής ποιότητας στην προστασία της ανθρώπινης υγείας. Μέσα από αρθρογραφία και στοχευμένες δράσεις που θα υλοποιηθούν με την καθοδήγηση του Δημήτρη Γρηγοράκη, διατροφολόγου και διευθυντή του Κέντρου ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ καθώς και των επιστημονικών συνεργατών του, το μήνυμα «Ενυδάτωση σημαίνει υγεία» θα μας αποκαλύψει μυστικά υγείας, ευεξίας και ομορφιάς με κύριο συστατικό το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ είναι προϊόν υψηλής ποιότητας και εξαιρετικής σύστασης. Προέρχεται από πηγές στους πρόποδες του ορεινού όγκου Μιτσικέλι – Ζαγοροχωρίων και είναι επίσημα αναγνωρισμένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως Φυσικό Μεταλλικό Νερό. Η ιδιαίτερη σύσταση του προκύπτει από τους γεωλογικούς σχηματισμούς της Ηπείρου που το κάνουν ένα νερό ισορροπημένο, εύπεπτο και ευεργετικό για τον ανθρώπινο οργανισμό. Χαρακτηρίζεται από χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα, που το καθιστούν κατάλληλο για διαιτολόγιο πτωχό σε Νάτριο. Περιέχει ασβέστιο (62,4 mg/l Ca++) το οποίο συμβάλλει στη διατήρηση της καλής υγείας των οστών, των δοντιών και στην καλή λειτουργία του μυϊκού και νευρικού συστήματος.

Η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ διαθέτει ένα δυναμικό Δίκτυο Διαιτολογικών Μονάδων, το οποίο επεκτείνεται σε 32 περιοχές σε ολόκληρη την Ελλάδα. Εκδίδει το περιοδικό “λόγω… διατροφής” και ταυτόχρονα, υπογράφει θεματικούς διαδικτυακούς ενημερωτικούς ιστότοπους υψηλής επισκεψιμότητας όπως είναι το Νο1 portal διατροφής: logodiatrofis.gr, το πρώτο επιστημονικό παιδικό portal: activekids.gr και το δυναμικό portal φροντίδας & υγείας: care24.gr.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιοδικό “λόγω… διατροφής” και το πρώτο ελληνικό ηλεκτρονικό περιοδικό διατροφής, το logodiatrofis.gr, αποτελούν τις πλέον έγκυρες ελληνικές πηγές ενημέρωσης των ευαισθητοποιημένων ανθρώπων επάνω σε θέματα διατροφικής επικαιρότητας.

Η Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

 

 Δείτε και άλλα ΝΕΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εδώ!

Author: Care24.gr

Share This Post On