Η ΓΑΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΒΕΕ απέσπασε 2 GOLD Βραβεία στα Sales Excellence Awards 2017

gaia-trofima-2-gold-vraveia-sales-17

Μεγάλη επιτυχία για την ΓΑΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΒΕΕ που απέσπασε 2 GOLD Βραβεία στα Sales Excellence Awards 2017

Στην τελετή απονομής των βραβείων που διοργάνωσε την Τετάρτη 29/3/2017 το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ) και η εταιρεία Boussias Communications, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και τα οποία αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων σε όλους τους
επιχειρηματικούς κλάδους στην Ελλάδα η εταιρία κατέκτησε 2 Χρυσά Βραβεία.

1ο ΒΡΑΒΕΙΟ – Επιτυχημένη Εισαγωγή Προϊόντος / Προϊόν: Η GAEA ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

Η GAEA στηριζόμενη στην αναμφισβήτητη υπεροχή του Ελληνικού Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου και στην καινοτομία των προϊόντων της κατάφερε το 2016 να τοποθετήσει τα προϊόντα της στους μεγαλύτερους retailers της Αμερικής (Walmart, Krοger,Costco Wholesale, Central, Wholefoods, Harris Teeter, Lucky, ACME, Giant, Reasors, Kehe και πάνω από 120 άλλες αλυσίδες).

Έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των opinion leaders και εξειδικευμένων μέσων στις ΗΠΑ και να βραβεύεται συνεχώς στους διεθνείς διαγωνισμούς ελαιολάδου.

Μέσα από τη δημιουργία της δικής εταιρείας στο Μαϊάμι (GAEA NORTH AMERICA) έχει καταφέρει να γίνει ο πρεσβευτής των ελληνικών ποιοτικών προϊόντων ελαιολάδου στην Αμερική.

2ο ΒΡΑΒΕΙΟ – Καινοτόμο Κατάστημα: Olive Oil Bar by GAEA

Η GAEA θέλοντας να αναδείξει την άριστη ποιότητα του Ελληνικού Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου, δημιούργησε στην καρδιά της Αθήνας το
πρώτο Olive Oil Bar. Πρόκειται για ένα χώρο υψηλής αισθητικής όπου διεξάγονται σεμινάρια ελαιογνωσίας.

O καταναλωτής μυείται στα μυστικά του Ελαιολάδου μέσα από μια διαδραστική και ευχάριστη διαδικασία που απαιτεί την ενεργή συμμετοχή του. Εκπαιδεύεται στο πώς να αναγνωρίζει, να επιλέγει και να εκτιμά το υψηλής ποιότητας Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, με την αξεπέραστη γεύση και τα πλούσια οφέλη για την υγεία.

Ουσιαστικά ο συμμετέχων οδηγείται μεθοδικά στη γνώση, μέσα από μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία.

Author: Care24.gr

Share This Post On