ΓΙΑ 4η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ Η INTERSPORT «ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΑΚΡΑ»!

Η INTERSPORT ολοκλήρωσε για 4η συνεχή χρονιά το Πρόγραμμα Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Φτάνουμε στα Άκρα», στηρίζοντας Δημόσια Δημοτικά Σχολεία σε απομακρυσμένες και ακριτικές περιοχές της Θράκης.

ΛΟΓΟΤΥΠΟΣυνεχίζοντας για 4η συνεχή χρονιά την επιτυχημένη εκστρατεία «Φτάνουμε στα Άκρα», η αλυσίδα αθλητικών ειδών INTERSPORT του Ομίλου FOURLIS επέλεξε απομακρυσμένα και ακριτικά Δημόσια Δημοτικά Σχολεία της Θράκης για να προσφέρει δωρεάν αθλητικό εξοπλισμό για το μάθημα της Φυσικής Αγωγής και για να ενημερώσει τους μικρούς μαθητές για τη σημασία της άθλησης και της σωστής διατροφής.

Φέτος, η ειδική κινητή μονάδα της INTERSPORT επισκέφτηκε 25 Δημόσια Δημοτικά Σχολεία των Νομών Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου με στόχο, περισσότεροι από 2.500 μαθητές να λάβουν τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό για τις αθλοπαιδιές τους. Ο χορηγούμενος εξοπλισμός σε κάθε σχολείο περιλαμβάνει αξεσουάρ και είδη γυμναστικής υψηλών προδιαγραφών, τα οποία συμβάλλουν στη διεξαγωγή προπονήσεων σε ομαδικά ή ατομικά αθλήματα.

Την κινητή μονάδα συνόδευσαν καταξιωμένοι αθλητές όπως οι Ολυμπιονίκες Πηγή Δεβετζή και Μόρφω Δροσίδου, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κώστας Γκατσιούδης, η Παραολυμπιονίκης Σεμιχά Ριζάογλου, και ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθης, οι οποίοι μίλησαν στους μαθητές για τα οφέλη του αθλητισμού και της υγιεινής διατροφής στη ζωή τους. Οι αθλητές αυτοί κατάφεραν να εμπνεύσουν και να μεταφέρουν στα παιδιά την αγάπη για την άθληση, καθώς και να μεταδώσουν τα μηνύματα του «ευ αγωνίζεσθαι».

Από το 2011, η INTERSPORT έχει επισκεφτεί συνολικά περισσότερα από 110 Δημοτικά Σχολεία σε Φλώρινα, Καστοριά, Κοζάνη, Κρήτη, Ήπειρο, Κέρκυρα και Θράκη, χαρίζοντας χαμόγελα σε 12.000 περίπου μαθητές.

Η ενέργεια «Φτάνουμε στα Άκρα» είναι μια πρωτοβουλία που υπηρετεί την αποστολή της INTERSPORT να εμφυσήσει τις αξίες του αθλητισμού σε παιδιά και να δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε να έχουν πρόσβαση σε αυτόν. Για τον λόγο αυτό, προτεραιότητα του προγράμματος αποτελούν οι περιοχές και τα σχολεία εκείνα, τα οποία χρήζουν μεγαλύτερης ευαισθητοποίησης λόγω της περιορισμένης πρόσβασής τους σε αθλητικές διοργανώσεις και εγκαταστάσεις.

Η αθλήτρια Σεμιχά Ριζάογλου παραδίδει αθλητικό εξοπλισμό στους μαθητές photo 2 photo 1 O αθλητής Κώστας Γκατσιούδης παραδίδει αθλητικό εξοπλισμό στους μικρούς μαθητές

Author: Care24.gr

Share This Post On