«Ο Γρηγόρης στηρίζει ενεργά τις δράσεις της W.I.N. Hellas»

Με αφορμή την φετινή Παγκόσμια Ημέρα για την εορτή της Μητέρας (Κυριακή, 12 Μαΐου 2013)…

grigoris-sthrizei-energa-draseis-win-hellasο Γρηγόρης δίνει δυναμικά το παρών του υποστηρίζοντας ενεργά τις δράσεις και το έργο της «W.I.N. Hellas» ενός καταξιωμένου Μη Κυβερνητικού Οργανισμού που δραστηριοποιείται έντονα στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης κάθε μορφής βίας κατά των γυναικών.

Μέσω του μεγαλύτερου δικτύου on-the-go για ποιοτικό, γρήγορο φαγητό & εξαιρετικό καφέ Coffeeright, ο Γρηγόρης απευθύνεται σε όλους τους πελάτες του, που θα επιλέξουν κάποια από τις φρεσκοφτιαγμένες Σαλάτες και τις λαχταριστές Μακαρονοσαλάτες που προσφέρει καθημερινά, ενημερώνοντάς τους για την δυναμική συμμετοχή του στις ουσιαστικές δράσεις της «W.I.N. HELLAS».

Συγκεκριμένα, με κάθε αγορά Σαλάτας ή/και Μακαρονοσαλάτας, ο Γρηγόρης θα προσφέρει ως δωρεά €0,20 από το κόστος για την ενίσχυση του συγκεκριμένου Μ.Κ.Ο., στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση των καταναλωτών που επισκέπτονται καθημερινά το δίκτυο των καταστημάτων του, αναφορικά με την προστασία, θεραπεία και ενδυνάμωση των γυναικών που υφίστανται οποιασδήποτε μορφή κακοποίησης, στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Η συμμετοχή του Γρηγόρη, ως ενεργό μέλος στις δράσεις της WIN Hellas, εντάσσεται στον Πυλώνα ΕΚΕ «Κοινωνία» ο οποίος αποτελεί έναν από τους 4 πυλώνες δράσης της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) του Ομίλου (Περιβάλλον, Κοινωνία, Εργαζόμενοι & Αγορά).

Επισκέψου τον δικό σου Γρηγόρη, απόλαυσε την αγαπημένη σου Σαλάτα ή Μακαρονοσαλάτα και στάσου αρωγός στην προσπάθειά μας να ενισχύσουμε την W.I.N. Hellas, βοηθώντας στην πρόληψη και την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών.

Author: Care24.gr

Share This Post On