«Τα κρητικά παξιμάδια στη διατροφή μας»

Από την εταιρεία: Το Μάννα Ν. Τσατσαρωνάκης ΑΒΕΕ και την Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

kritika-paksimadia-diatrofi-manna-omada-logodiatrofis

Η εταιρεία “Το Μάννα Ν. Τσατσαρωνάκης ΑΒΕΕ” εγκαινιάζει μια πολυδιάστατη συνεργασία με την εταιρία ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ Α.Ε. και την Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ με επικεφαλής τον Κλινικό Διαιτολόγο – Διατροφολόγο MSc, PhD Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη, με στόχο την πολύπλευρη ενημέρωση των καταναλωτών για το σπουδαίο ρόλο των κρητικών παξιμαδιών «Το Μάννα» στη διατροφή και στην προστασία της υγείας μας.

Η εταιρεία “Το Μάννα Ν. Τσατσαρωνάκης ΑΒΕΕ”  φροντίζει να χρησιμοποιεί άριστες πρώτες ύλες οι οποίες φέρουν όλα τα πιστοποιητικά καταλληλότητας σύμφωνα τόσο με την ελληνική όσο και με την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Παράγει και διακινεί, πάνω από όλα, ασφαλή προϊόντα, υψηλής ποιότητας, που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες του σύγχρονου καταναλωτή.  “το Μάννα” ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς της γεύσης. Τα τελευταία χρόνια, η Εταιρεία έχει εμπλουτίσει τη γκάμα των προϊόντων της με παραδοσιακά παξιμάδια, μικρά παξιμαδάκια, βιολογικά παξιμάδια και παξιμάδια με γεύσεις από όλη την Ελλάδα. Η Εταιρεία βρίσκεται σε αμιγώς ελληνικά χέρια και πιστεύει στην ελληνική γη, στα ελληνικά προϊόντα και στις ελληνικές γεύσεις. Οι εγκαταστάσεις παραμένουν στο χωριό απ’ όπου ξεκίνησε η Εταιρεία, πιστές στις αρχές του τοπικού και ποιοτικού χαρακτήρα της.

Η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ διαθέτει ένα δυναμικό Δίκτυο Διαιτολογικών Μονάδων, το οποίο επεκτείνεται σε 32 περιοχές σε ολόκληρη την Ελλάδα. Εκδίδει το περιοδικό “Λόγω… διατροφής” και ταυτόχρονα, υπογράφει θεματικούς διαδικτυακούς ενημερωτικούς ιστότοπους υψηλής επισκεψιμότητας όπως είναι το Νο1 σε επισκεψιμότητα portal διατροφής: Logodiatrofis.gr, το πρώτο επιστημονικό παιδικό portal: activekids.gr και το δυναμικό portal φροντίδας & υγείας: care24.gr. Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιοδικό “λόγω… διατροφής” και το ηλεκτρονικό περιοδικό “Logodiatrofis.gr”, αποτελούν τις πλέον έγκυρες ελληνικές πηγές ενημέρωσης των ευαισθητοποιημένων ανθρώπων επάνω σε θέματα διατροφικής επικαιρότητας.

Η συνεργασία της εταιρείας “Το Μάννα Ν. Τσατσαρωνάκης ΑΒΕΕ” με την Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ περιλαμβάνει συνολικές ενέργειες προβολής και επικοινωνίας στο καταναλωτικό κοινό της διατροφικής αξίας των κρητικών παξιμαδιών και της σπουδαιότητάς τους στην ανθρώπινη υγεία. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας θα δημοσιευθούν επιστημονικά άρθρα του διατροφολόγου Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη, ο οποίος θα πρέπει να σημειωθεί ότι κατάγεται από την Κρήτη, με σκοπό την ανάδειξη της Κρητικής παραδοσιακής διατροφής και την προβολή της σειράς προϊόντων Τσατσαρωνάκης,  καθώς και διατροφικών συνδυασμών με τα αντίστοιχα προϊόντα.

Author: Care24.gr

Share This Post On