Gallery

Επικοινωνία

Ξενοδοχείο για τολμηρούς στο νησί των ιπποτών…Η «προαιρετική ένδυση» και η αίσθηση ελευθερίας που τη συνοδεύει αποτελούν το νέο trend της αγοράς. Πρόκειται για μία παγκόσμια τουριστική πατέντα που έφτασε και στη χώρα μας. Μετά την Κρήτη και τα Επτάνησα, και το γαλαζόλευκο νησί των Ιπποτών απόκτησε το δικό του πολυτελές κατάλυμα, αποκλειστικά προορισμένο για φυσιολάτρεις.

32 δωμάτια, πισίνα τεραστίων διαστάσεων, snak bar και ειδικά διαμορφωμένοι χώροι συνθέτουν μία όαση χαλάρωσης και ελευθερίας. Το Naturist Angel (φυσιολάτρης άγγελος) άνοιξε και επίσημαα τις πύλες του την περασμένη εβδομάδα στην περιοχή Παραδείσι της Ρόδου και απευθύνεται αποκλειστικά στους εραστές του γυμνισμού. Πρόκειται για το πρώτο ξενοδοχείο γυμνιστών της Ρόδου και παρά τις τοπικές αντιδράσεις, σχεδόν τα περισσότερα δωμάτιά του είναι ήδη προκρατημένα για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Όπως ανέφερε η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου κα. Καίτη Μπιλιά «Μετά τους Έλληνες, αυτοί που αναζητούν το site μας στο διαδίκτυο είναι οι Άγγλοι, έπονται οι Ιταλοί, οι Ρώσοι, οι Κινέζοι και τελευταίοι είναι οι Γερμανοί… Ως επιχείρηση απευθυνόμαστε κυρίως σε ζευγάρια. Θέλουμε να αποφύγουμε να υπάρχουν περισσότεροι άνδρες ή περισσότερες γυναίκες, ώστε να νιώθουν πάντα άνετα οι φιλοξενούμενοί μας».

Ο «γυμνός» τουρισμός γνωρίζει μεγάλη άνθηση σε όλη την Ευρώπη. Ως κίνημα μάλιστα έχει καθιερωθεί επίσημα στην Ελλάδα. Τα ελληνικά ξενοδοχεία – κέντρα παραθερισμού γυμνιστών οφείλουν να λάβουν προηγουμένως μία διαπίστευση από τη Διεθνή Ομοσπονδία Γυμνιστών ενώ πρέπει να κατέχουν και την ειδική άδεια γυμνιστικού θερέτρου. Είθισται τέτοιου είδους χώροι διαμονής να εδράζονται σε απομακρυσμένα σημεία, προκειμένου να μην παραβιάζουν τα όρια της δημοσίας αιδούς.

Το νησί των Ιπποτών, πάντα καινοτόμο στη λήψη αποφάσεων που αφορούν τον εναλλακτικό παραθερισμό, έκανε για ακόμη μία φορά την έκπληξη, επενδύοντας στον φυγόκεντρο φυσιολατρικό τουρισμό.

Ο δεκάλογος των γυμνιστών

  1. Ο γυμνισμός δεν πρέπει να συσχετίζεται με την οποιουδήποτε τύπου σεξουαλική αναζήτηση.
  2. Δεν αποτελεί δικαίωμα μιας συγκεκριμένου σεξουαλικού προσανατολισμού ομάδας αλλά όλων ανεξαιρέτως.
  3. Ο γυμνισμός δεν πρέπει να συνδέεται με την επιδειξιμανία και την ηδονοβλεψία.
  4. Ο γυμνισμός ενέχει ερωτισμό αλλά δεν αποτελεί σεξουαλική έκφραση.
  5. Οι γυμνοί φίλοι απολαμβάνουν και μοιράζονται την εμπειρία του γυμνισμού ως έκφραση ουσιαστικής σωματικής και πνευματικής /ψυχικής επαφής και όχι ως λανθάνουσα σεξιστική επιθυμία.
  6. Ο γυμνισμός αποτελεί ιδεολογία με την έννοια ότι προσδιορίζεται από ένα σύστημα εννοιών όπως: αυτοεκτίμηση, φυσιολατρία, ελευθερία έκφρασης, απενοχοποίηση, αληθινή επαφή, φυσικότητα.
  7. Ο γυμνισμός για πολλούς ανθρώπους δεν περιορίζεται στην φύση ή στο νερό αλλά μπορεί να αποτελέσει συνήθεια της καθημερινότητας τους στον προσωπικό τους χώρο. Η αίσθηση της γυμνής παρέας μέσα σ’ ένα σπίτι δεν πρέπει να θεωρείται ύποπτη ή ενοχοποιητική κατάσταση, ούτε να συνοδεύεται από υπαινιγμούς σεξουαλικότητας.
  8. Οι γυμνοί φίλοι μπορούν να συνυπάρχουν ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού, αρκεί να είναι συνειδητοποιημένοι γυμνιστές.
  9. Ο γυμνισμός δεν ακυρώνει τις ορμές μας, ούτε απαγορεύει την με οποιοδήποτε τρόπο έκφρασή τους. Μπορεί ως έννοια να περιέχει και την ερωτική έκφραση, αλλά δεν πρέπει επ’ ουδενί να προσδιορίζεται από αυτήν.
  10. Ο γυμνισμός είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος (όχι βέβαια ο μοναδικός) να γνωρίσουμε και να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, όπως και να γνωρίσουμε και να αγαπήσουμε και τους άλλους χωρίς μάσκες, ρετουσαρίσματα και υποκριτικές εκδηλώσεις.

 

πηγή

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *