Το Lipton Ice Tea ανανεώνεται, αλλάζει εμφάνιση και λογότυπο και μας βοηθάει να απολαύσουμε τη φωτεινή πλευρά της ζωής!

Το Lipton Ice Tea, το πιο αγαπημένο παγωμένο τσάι, ανανεώνεται το 2014…lipton-ice-tea-ananeonetai-foteini-pleura-zois-care24…και σου υπόσχεται ακόμη πιο δροσερές στιγμές που θα αναζωογονήσουν και θα ανανεώσουν την καθημερινότητά σου..

Η ανανέωση του Lipton Ice Tea ξεκινάει από έξω προς τα μέσα. Νέο λογότυπο και νέα συσκευασία που χαρακτηρίζονται από ζωηρά και λαμπερά χρώματα, αντικατοπτρίζουν πλήρως την πρό-σ-κληση του Lipton Ice Tea για ανανέωση και δημιουργία.

Το κίτρινο, που αποτελεί και πάλι το βασικό χρώμα στο σχεδιασμό του νέου λογοτύπου, συμβολίζει το φως καθώς και τη ζωντάνια, τη θετικότητα και τη χαρά που αυτό φέρει μαζί του. Μέσα από τη νέα του ταυτότητα, το φως του ήλιου και το κίτρινο χρώμα ενώνονται και ξεκλειδώνουν τη μαγεία του Lipton Ice Tea, ενός παγωμένου τσαγιού που δεν σε ξεδιψά απλά, αλλά το αισθάνεσαι! Η αλλαγή αυτή αντικατοπτρίζεται ωστόσο και στη φιλοσοφία του Lipton Ice Tea που υπόσχεται πως το αύριο θα είναι πάντα πιο διασκεδαστικό από το χθες, γι’ αυτό και σε προσκαλεί να φωτίσεις όλες τις πιθανότητες που θα αλλάξουν τη ζωή σου και θα αναζωογονήσουν τις αισθήσεις σου. Σε ένα κόσμο που αλλάζει με ταχύτητα και η καθημερινότητα γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη, το Lipton Ice Tea σου υπενθυμίζει πως η «δίψα» για νέες εμπειρίες και ο ενθουσιασμός για κάθε τι καινούργιο είναι αυτά που γεμίζουν τη ζωή μας και ρίχνουν φως σε κάθε της στιγμή.

Η Ράνια Κυριακού, Group Brand Manager του Lipton Ice Tea, δήλωσε: «Η ανανέωση του Lipton Ice Tea που έχει ως αφετηρία την αλλαγή του λογοτύπου, προέρχεται από την ανάγκη όλων μας να απολαμβάνουμε τη φωτεινή πλευρά της ζωής και να ζούμε την κάθε στιγμή με περισσότερο ενθουσιασμό. Όλα αυτά τα χρόνια, οι καταναλωτές βρίσκονται στον πυρήνα της φιλοσοφίας του Lipton Ice Tea και σήμερα, περισσότερο από ποτέ, έχουν ανάγκη πιο αναζωογονητικές, πιο αληθινές, πιο φωτεινές στιγμές. Το Lipton Ice Tea το 2014 κάνει ακριβώς αυτό: φωτίζει την καθημερινότητα μας και προσφέρει τα κίνητρα που χρειαζόμαστε για να απολαμβάνουμε την κάθε μας στιγμή.»

 

Γενικές Πληροφορίες για το Lipton Ice Tea
Το LIPTON είναι το 1ο σε πωλήσεις τσάι παγκοσμίως με παρουσία σε πάνω από 80 χώρες. Η ιστορία του LIPTON ξεκινάει από το 1880, όταν ένας καινοτόμος επιχειρηματίας από τη Σκωτία, ο Sir Thomas Lipton, αποφάσισε να κάνει το τσάι προσιτό σε όλο τον κόσμο, σε λογικές τιμές και με εγγυημένη ποιότητα. Έτσι, ο Thomas Lipton αγόρασε καλλιέργειες τσαγιού στη Σρι Λάνκα και οργάνωσε μια ολόκληρη επιχείρηση παρασκευής και μεταφοράς του τσαγιού, που διασφάλιζε τόσο την ποιότητα και την μοναδική γεύση του προϊόντος, όσο και το χαμηλό κόστος. Το 1964 το LIPTON πρωτοπορεί και παρουσιάζει στην Αμερική το πρώτο μείγμα παγωμένου τσαγιού. Έτσι, λανσάρεται η Lipton Ice Tea που από το 1964 έως σήμερα έχει διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία. Στην Ελλάδα τη διανομή και το marketing του Lipton Ice Tea διαχειρίζεται η Pepsico-HBH. Η διανομή του καλύπτει όλα τα σημεία – Super Markets, μικρά σημεία πώλησης, περίπτερα – και όλη τη γεωγραφική περιοχή της Ελλάδας όπου μπορεί κάποιος να επιλέξει μία ή και όλες τις γεύσεις του.

 

Δείτε και άλλα ΝΕΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εδώ!

Author: Care24.gr

Share This Post On