Τo ” LOVE TO BAKE DAY ” είναι εδώ! Δια χειρός “Μύλοι Αγ. Γεωργίου”

Οι “Μύλοι Αγ. Γεωργίου” δημιούργησαν για εσάς τον θεσμό “Love to Bake Day”, μία μέρα αφιερωμένη σε όλη την οικογένεια και κυρίως στις μητέρες που καθημερινά φροντίζουν τους αγαπημένους τους, δημιουργώντας λαχταριστές σπιτικές φρεσκοψημένες λιχουδιές.

love-to-bake-day-dia-xeiros-miloi-agiou-georgiou-care24Το “Love to Bake day” παρουσιάστηκε μέσα από ένα διαφορετικό διήμερο event, στο Athens Metro Mall, προσφέροντας στους παρευρισκομένους αμέτρητες εκπλήξεις και φυσικά φρεσκοψημένες γλυκές και αλμυρές δημιουργίες, με πρώτη ύλη τη γκάμα αλεύρων από τους «Μύλους Αγ. Γεωργίου».

Στην ειδικά διαμορφωμένη κουζίνα που στήθηκε ειδικά για αυτή τη μέρα, η Chef Εβίτα Παπαχαραλάμπους και η food blogger Madame Ginger έδιναν tips για τα μυστικά του ψησίματος και μία σειρά από τρόπους χρήσης των αλεύρων, σε συνταγές εύκολης εκτέλεσης.

Σε αυτή τη γιορτή της μαγειρικής δεν θα μπορούσε να λείπει η «παιδική» γωνιά μαγειρικής για μικρούς δημιουργούς, την οποία απόλαυσαν χιλιάδες παιδιά που επισκέφτηκαν το εμπορικό κέντρο, εκείνες τις μέρες.

Αν λοιπόν δεν χορταίνετε να νιώθετε τη χαρά της φρέσκιας ζύμης στα χέρια σας, την ευτυχία μιας νέας δημιουργίας και την ικανοποίηση της επιβράβευσης, τότε δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τη σελίδα μας alevri.com και να γίνετε μέλος της μεγάλης παρέας των Μύλων Αγίου Γεωργίου στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όσα ετοιμάζουν (facebook.com/alevri.com.gr).

Το Love to Bake Day είναι πια θεσμός και είναι εδώ για να μείνει!

 

 Δείτε και άλλα ΝΕΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εδώ!

Author: Care24.gr

Share This Post On