Μοντέλο με σπάνια δερματική πάθηση κάνει θραύση ανά τον κόσμο!

Το δέρμα της είναι σε κάποια τμήματα άσπρο και σε άλλα σκούρο.

eaaeb5ac8985fd545bacea43e18c2b63_XLΑυτή η πάθηση του μοντέλου λέγεται “λεύκη” αλλά κάθε άλλο παρά εμπόδιο στην καριέρα της είναι!

Η 19άχρονη σαρώνει στο περασμά της τις πασαρέλες και θεωρείται από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στην Αμερική αλλά σύντομα λένε κάποιοι και στην Ευρώπη.

Ο λόγος για την 19χρονη Αμερικανίδα, Next Top Model για την 2η σεζόν, Chantelle Brown-Young που κάνει έχει γίνει περιζήτητη και ξακουστή σε όλο το χώρο της μόδας.

BsiP1-eCUAAFd1o.jpg-largeChantelle-brown-young-1

Σαν κοριτσάκι στη μικρή ηλικία δέχονταν τα πειράγματα των συμμαθητών της που την αποκαλούσαν αγελάδα και ζέβρα λόγω του δέρματός της. Το οποίο τελικά την έβγαλε “ασπροπρόσωπη”! «Πολλοί άνθρωποι έχουν μια ιστορία, η δική μου είναι ζωγραφισμένη στο σώμα μου» δηλώνει το μοντέλο.

Η 19χρονη που έχει καταγωγή από τον Καναδά. Τώρα ζει στις ΗΠΑ και εργάζεται στους μεγαλύτερους οίκους μόδας. Ενώ τη “φλερτάρει” ακόμα και η υποκριτική τέχνη και έχει δεχτεί κινηματογραφικές προτάσεις για να γίνει ηθοποιός. Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μια πολλά υποσχόμενη κοπέλα….

leukimontelo

montelolefkki

 

Πηγή

Author: Care24.gr

Share This Post On