Νέες συσκευασίες, για τα αγαπημένα ζυμαρικά Barilla Piccolini

Σε νέες συσκευασίες θα βρίσκουν οι καταναλωτές τα Barilla Piccolini…

…τα αγαπημένα μικρά ζυμαρικά που έχουν κερδίσει την προτίμηση μικρών και μεγάλων στο οικογενειακό τραπέζι στην Ελλάδα εδώ και 4 χρόνια.

Στις νέες συσκευασίες των Barilla Piccolini κυριαρχεί το γνωστό μπλε χρώμα της Barilla, αλλά συγχρόνως διατηρείται το γαλάζιο χρώμα των προηγούμενων συσκευασιών τονίζοντας με αυτόν τον τρόπο την διαφοροποίηση στο ράφι. Τα Barilla Piccolini είναι ιδανικά για τα παιδιά και κατάλληλα για όλη την οικογένεια, αφού αποτελούν ένα πλήρες γεύμα με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Τα Barilla Piccolini μαγειρεύονται πιο γρήγορα (4-5 λεπτά ταχύτερα από τα αντίστοιχα ζυμαρικά κανονικού μεγέθους) γεγονός που τα κάνει ιδανική επιλογή για τις μητέρες που αναζητούν ένα εύκολο, θρεπτικό και απολαυστικό γεύμα. Η σειρά περιλαμβάνει 4 από τα πιο αγαπημένα σχήματα ζυμαρικών τα Farfalle, τα Penne Rigate, τα Fusilli και τα Pipe Rigate σε μικρότερο μέγεθος, καθώς και τα Barilla Piccolini με λαχανικά μία καινοτόμα σειρά της Barilla υψηλής διατροφικής αξίας που συνδυάζει τα θρεπτικά στοιχεία των ζυμαρικών με αυτά των λαχανικών. πουρέ λαχανικών. Τα παιδιά τα λατρεύουν γιατί είναι πιο μικρά σε μέγεθος και τρώγονται πιο εύκολα, αλλά αποτελούν μεγάλη απόλαυση για όλη την οικογένεια αφού δένουν τέλεια με την σάλτσα και δίνουν τη δυνατότητα για πολλούς γευστικούς συνδυασμούς και συνταγές.

Η Barilla αναβαθμίζει και εξελίσσει διαρκώς τα προϊόντα και τις συσκευασίες της με στόχο τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, αλλά και τη βελτίωση της αγοραστικής εμπειρίας των καταναλωτών.

Author: Care24.gr

Share This Post On