Gallery

Επικοινωνία

Κάθε όνειρο και κάθε σπίτι χωράει στο νέο κατάστημα Leroy Merlin στο «Δαχτυλίδι», που βρίσκεται στο Μαρούσι, στη Λεωφ. Κηφισίας 73.

lm-logo

Κι επειδή ένα δαχτυλίδι πάντα θα σφραγίζει μία σχέση μοναδική, έτσι κι αυτό το «Δαχτυλίδι» έγινε το σύμβολο του νέου σπιτιού της Leroy Merlin, σηματοδοτώντας την αρχή μιας ξεχωριστής σχέσης με τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής των βορείων προαστίων της Αθήνας.

lm-new-store-at-marousi-photo-6

Το νέο κατάστημα Leroy Merlin, στο Δαχτυλίδι, στο Μαρούσι

Στο πέμπτο κατάστημα που εγκαινίασε η εταιρεία στην Ελληνική αγορά,  το κοινό θα βρει όλα αυτά και κάτι παραπάνω. Την αγάπη για δημιουργία και τη δύναμη του «μαζί». Σε ένα χώρο που αγγίζει τα 9.000 τετραγωνικά μέτρα, η Leroy Merlin έχει δημιουργήσει 4 διαφορετικούς κόσμους, αυτόν των project (μπάνιο, κουζίνα, δάπεδα κ.α.), εκείνον των τεχνικών λύσεων (εργαλεία, κατασκευές κ.α.), αυτόν της διακόσμησης και του κήπου, στους οποίους εντάσσονται δεκατέσσερα διαφορετικά τμήματα, εκθέτοντας ιδέες και projects που θα μαγέψουν κάθε επισκέπτη.

lm-new-store-at-marousi-photo-5

Άποψη από τον κόσμο του Κήπου, στο νέο κατάστημα της Leroy Merlin, στο Μαρούσι

Σε συνδυασμό με τις μοναδικές γωνιές έμπνευσης με DIY ιστορίες, τα 35.000 προϊόντα και τις ξεχωριστές υπηρεσίες που προσφέρει, η δέσμευση της Leroy Merlin για σπίτι όνειρο, γίνεται πραγματικότητα. Επιπλέον, η παρουσία 155 ειδικών στο κατάστημα, οι οποίοι διαθέτουν εξειδικευμένες γνώσεις, εξασφαλίζει ότι όποιο project και να έχει φανταστεί ο επισκέπτης, η Leroy Merlin είναι εκεί για να το υλοποιήσουν από κοινού, από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο βήμα.

Με αφορμή τη δημιουργία του νέου καταστήματος της Leroy Merlin, ο κ. Olivier Arduin, Managing Director, Leroy Merlin Ελλάδας και Κύπρου ανέφερε: «Η σχέση που έχουμε αναπτύξει με το Ελληνικό κοινό την τελευταία δεκαετία είναι μοναδική. Προχωρήσαμε σε μια επένδυση ύψους 30 εκατ. ευρώ, σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία των βορείων προαστίων της πόλης, θέλοντας να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη που μας έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια. Στόχος μας παραμένει να βοηθήσουμε, να εμπνεύσουμε και να καθοδηγήσουμε το κοινό στην προσπάθεια του να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής του και μαζί να δημιουργήσουμε την κατοικία των ονείρων του».

lm-new-store-at-marousi-photo-2

Ο κ. Olivier Arduin, Γενικός Διευθυντής, Leroy Merlin Ελλάδας και Κύπρου

Στις 28 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του νέου καταστήματος, παρουσία του κ. Christophe Chantepy, πρέσβη της Γαλλίας στην Ελλάδα, του κ. Γεώργιου Πατούλη, δημάρχου Αμαρουσίου, στελεχών Γαλλικών εταιρειών που επιχειρούν στη χώρα μας, προμηθευτών της εταιρείας καθώς και εργαζομένων της Leroy Merlin στην Ελληνική αγορά. Το νέο σπίτι της Leroy Merlin ανοίγει τις πύλες του για το κοινό στις 30 Σεπτεμβρίου με πολλά δώρα και εκπλήξεις. H έναρξη λειτουργίας του νέου καταστήματος υποστηρίζεται με καμπάνια προβολής η οποία ήδη βρίσκεται στον «αέρα».

lm-new-store-at-marousi-photo-1

Ο κ. Olivier Arduin, Γενικός Διευθυντής, Leroy Merlin Ελλάδας και Κύπρου, ο κ. Γιώργος Γαρούφας, Διευθυντής Ανάπτυξης, Leroy Merlin Ελλάδας και Κύπρου και ο κ. Θανάσης Μπιλάλης, διευθυντής καταστήματος Αμαρουσίου, Leroy Merlin Ελλάδας

lm-new-store-at-marousi-photo-3

Ο κ. Γιώργος Γαρούφας, Διευθυντής Ανάπτυξης, Leroy Merlin Ελλάδας και Κύπρου

lm-new-store-at-marousi-photo-4

Ο κ. Θανάσης Μπιλάλης, διευθυντής καταστήματος Αμαρουσίου, Leroy Merlin Ελλάδας

***

Σχετικά με τη Leroy Merlin

Η Leroy Merlin, προσφέρει ολοκληρωμένες γκάμες προϊόντων για τα μαστορέματα, τις κατασκευές, τον κήπο και τη διακόσμηση ειδικευόμενη στη βελτίωση της κατοικίας. Χάρη στην ευρεία γκάμα προϊόντων, στις ανταγωνιστικές τιμές, στην τεχνογνωσία της και στις εξειδικευμένες γνώσεις των ανθρώπων της, έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του ειδικού στην ανακαίνιση και βελτίωση της κατοικίας, φιλοξενώντας κάτω από την ίδια στέγη 14 διαφορετικά τμήματα. Η Leroy Merlin είναι μέλος ενός τεράστιου δικτύου 588 καταστημάτων του γαλλικού Ομίλου Adeο που κατέχει την 1η θέση στην Ευρώπη και την 3η παγκοσμίως στην αγορά του DIY «Φτιάξ’ το μόνος σου» και δραστηριοποιείται στη χώρα μας από το 2005.