Gallery

Επικοινωνία

Στη Nestlé Ελλάς η ποιότητα και η καλή διατροφή αποτελούν μια διαρκή δέσμευση που αποτυπώνεται στη συστηματική βελτίωση των προϊόντων της σε σχέση με το αλάτι, τη ζάχαρη και τα λιπαρά.

Εξάλλου, σκοπός της εταιρείας είναι να αναδεικνύει τη δύναμη της διατροφής, με στόχο την ενίσχυση της ποιότητας ζωής για όλους, σήμερα και στο μέλλον.

Ακολουθώντας τις επιστημονικές εξελίξεις και έχοντας μια σταθερή συνεργασία με την επιστημονική κοινότητα, η εταιρεία βελτιώνει το διατροφικό προφίλ των προϊόντων, ώστε να διαθέτουν απαραίτητα θεμέλια για την καθημερινή μας διατροφή.

Πιο συγκεκριμένα, η Nestlé έχει πετύχει τις ακόλουθες βελτιώσεις στα προϊόντα που διατίθενται στην ελληνική αγορά :

  • να μειώσει τη ζάχαρη κατά 26%
  • να μειώσει το αλάτι κατά 15%, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι περισσότερες κατηγορίες προϊόντων έχουν ήδη πολύ χαμηλά έως μηδενικά ποσοστά αλατιού
  • να μειώσει τα κορεσμένα λιπαρά κατά 21%.

Πιστή στον σκοπό της, η Nestlé προωθεί έναν σωστό και υγιεινό τρόπο διατροφής που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες και τις προτιμήσεις των καταναλωτών. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία επενδύει και σε νέες προϊοντικές κατηγορίες.

Αναλυτικά οι κατηγορίες αυτές είναι:

1. Τα Βιολογικά προϊόντα

Αυτά περιλαμβάνουν μια ευρεία γκάμα, όπως βιολογικό βρεφικό γάλα σε σκόνη Nestlé NAN BIO, βιολογικό επιδόρπιο γάλακτος Nestlé Naturness BIO χωρίς προσθήκη ζάχαρης, έτοιμα βιολογικά γεύματα Nestlé Naturness BIO με λαχανικά και κρέας για βρέφη και μικρά παιδιά, βιολογικά δημητριακά για παιδιά, Nestlé Naturness BIO με σιτάρι και βρώμη χωρίς προσθήκη ζάχαρης, καθώς και βιολογικά σνακ Nestlé Naturness BIO Nutri Puffs ειδικά φτιαγμένα για βρέφη από 10 μηνών, αλλά και δημητριακά πρωϊνού Nestlé Fitness BIO, Maggi Nostimia BIO βιολογικό ζωμό λαχανικών και μυρωδικών σε σκόνη καθώς και βιολογικό καφέ Nescafé Gold Organic.

2. Προϊόντα για όσους επιλέγουν μια φυτική διατροφή

Η νέα σειρά Garden Gourmet διαθέτει προϊόντα από φυτικά συστατικά με πλούσια διατροφική αξία και γεύση, όπως το Sensational Βurger που αποτελεί πηγή πρωτεΐνης και φυτικών ινών, χωρίς χοληστερόλη και χωρίς συντηρητικά.

3. Θρεπτικά σνακ για ενήλικες, παιδιά και βρέφη

Τα Nestlé Fitness Τoasties -σνακ δημητριακών ολικής άλεσης, ψημένα στο φούρνο- αποτελούν μια ιδανική επιλογή για όσους προσέχουν τη διατροφή τους και θέλουν ένα θρεπτικό σνακ. Επιπλέον, τα βιολογικά σνακ Nestlé Naturness BIO Nutri Puffs είναι ειδικά φτιαγμένα για βρέφη και μικρά παιδιά χωρίς προσθήκη ζάχαρης και αλατιού και χωρίς συντηρητικά.

4. Αναψυκτικά με χυμούς φρούτων

Τα premium Italian Sparkling Drinks SanPellegrino ΒΙΟ σε δύο γεύσεις, σαγκουίνι-πορτοκάλι και λεμόνι βιολογικής γεωργίας καθώς και τα αναψυκτικά Perrier Juice με χυμούς φρούτων χωρίς συντηρητικά σε 4 απολαυστικούς συνδυασμούς, Ροδάκινο – Kεράσι, Φράουλα – Ακτινίδιο, Ανανά – Mάνγκο και Λεμόνι – Γκουάβα, αποτελούν μια εναλλακτική πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας.

Η Nestlé όμως δεν σταματάει εδώ. Συνεχίζει την προσπάθεια για να βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα της και να σχεδιάζει νέα, με γνώμονα πάντα την ποιότητα, τη γεύση και την υψηλή διατροφική αξία.

Σχετικά με τη Nestlé
Η Nestlé είναι η μεγαλύτερη εταιρεία τροφίμων και ροφημάτων παγκοσμίως. Με παρουσία σε 187 χώρες σε όλο τον κόσμο και 291.000 εργαζομένους, ο Όμιλος δεσμεύεται σε έναν σκοπό: να ενισχύσει την ποιότητα ζωής και να συνεισφέρει σε ένα πιο υγιές μέλλον. Η Nestlé προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών για τους ανθρώπους και τα κατοικίδιά τους για κάθε στάδιο της ζωής τους. Οι περισσότερες από 2.000 μάρκες της περιλαμβάνουν από προϊόντα με παγκόσμια αναγνώριση όπως ο Nescafé ή η Nespresso μέχρι αγαπημένες τοπικές μάρκες, όπως ο ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος και το φυσικό μεταλλικό νερό Κορπή. Η στρατηγική για Διατροφή, Υγεία και Ευεξία οδηγεί την επιχειρηματική δραστηριότητα της εταιρείας. Τα κεντρικά γραφεία του Ομίλου Nestlé βρίσκονται στην ελβετική πόλη Vevey, όπου η εταιρεία ιδρύθηκε πριν από 150 χρόνια.