Τρίβετε τις ντομάτες στον τρίφτη. Βάζετε τα παξιμάδια «Το Μάννα» στο πιάτο και απλώνετε πάνω τους την τριμμένη ντομάτα.
Στη συνέχεια, ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο και μετά απλώνετε πάνω τους τη φέτα, την οποία θρυμματίζετε με τα χέρια. Τέλος βάζετε κάπαρη, ελιές, ρίγανη, ή όποιο άλλο μυρωδικό σας αρέσει.
Διατροφικό σχόλιο
Έξυπνο, γρήγορο, ελαφρύ γεύμα. Ολόκληρη η συνταγή αποτελεί καλή πηγή ασβεστίου, ενώ αποτελεί εξαιρετικήπηγή λυκοπενίου, ενός αντιοξειδωτικού που συνδέεται με την προστασία εμφάνισης καρκίνου του προστάτη. Για μια ακόμα πιο Light εκδοχή της παραπάνω πρότασης αντικαταστήστε τη φέτα με μυζήθρα. Η μυζήθρα είναι πιο άπαχη, με λιποπεριεκτικότητα που κυμαίνεται στα 4% – 10%.