Παρουσίαση βιβλίου από την Ντίνα Νικολάου και τις εκδόσεις «Μίνωας»

«Μόνος στην κουζίνα» με… πολλούς εκλεκτούς καλεσμένους!

parousiasi-vivli-iou-ntina-nikolaou-ekdoseis-minwasΤο πολυαναμενόμενο βιβλίο της Ντίνας Νικολάου (εκδόσεις «Μίνωας») παρουσιάστηκε από τη διακεκριμένη chef την Τρίτη 17 Μαρτίου σε μια λαμπερή εκδήλωση γεμάτη συγκίνηση, γεύσεις και μουσική στον πολυχώρο «Ιανός».

Φτιαγμένο με το μεράκι και τις γνώσεις της chef, το βιβλίο είναι ένας οδηγός γαστρονομίας με έξυπνα tips και νόστιμες, οικονομικές λύσεις, πολύτιμο σε φοιτητές, εργένηδες και γενικά σε όσους μαγειρεύουν… μόνοι στο σπίτι.

Το βιβλίο προλόγισαν ο γνωστός δημοσιογράφος Βαγγέλης Περρής, ο κριτικός γεύσεων Δημήτρης Αντωνόπουλος και ο επιχειρηματίας και σύμβουλος γαστρονομίας Χρήστος Σοκόλης.

Tο πάνελ της εκδήλωσης τίμησε με την παρουσία της η κ. Ινώ Κωνσταντοπούλου από τον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» η οποία μίλησε για το έργο του συλλόγου, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την κ. Νικολάου για την απόφασή της να δωρήσει όλα τα πνευματικά δικαιώματα του βιβλίου υπέρ της ενίσχυσης του συλλόγου – μία πράξη αγάπης που δίνει ιδιαίτερη αξία στην έκδοση!

Ιδιαίτερα συγκινημένη, η Ντίνα Νικολάου ευχαρίστησε τον εκδότη της κ. Γιάννη Κωνστανταρόπουλο των εκδόσεων «Μίνωας» και τα παιδιά της, Γιώργο και Στέλιο, «πηγή έμπνευσής της γι’ αυτό το βιβλίο», όπως ανέφερε η ίδια.

Πολλοί και εκλεκτοί ήταν αυτοί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ντίνα Νικολάου: Ηλίας Μαμαλάκης, Άκης Πετρετζίκης, Θανάσης Σκούρας, Ανδρέας Λαγός, Βασίλης Καλίδης, Δημήτρης Κατριβέσης, Ηλίας Σκουλάς, Δημήτρης Αϊδίνης, Αλέξανδρος Παπανδρέου, ο ζαχαροπλάστης Χρήστος Βεργάδος, οι δημοσιογράφοι Νίκη Μηταρέα, Ιωάννα Σταμούλη, Κική Τριανταφύλλη, Νανά Δαρειώτη, Ηλίας Φουντούλης, Τεριάννα Παππά, Βασίλης Νάτσιος, οι παραγωγοί Νίκος Στεφάνου, Γιώργος Βένιος, Στέλιος Καλιανιώτης, Πάνος Παπαδόπουλος, ο Στέλιος Μπρατσόλης, ο Κωνσταντίνος Μίκος, η Λούλη Κουμαριανού, ο Θανάσης Πάτρας, η Βασιλική και η Ευαγγελία Παλυβού, ο φωτογράφος Παναγιώτης Μπελτζινίτης, ο διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης, η Κατερίνα Θεοδωροπούλου, η Τζένη Ψωμά, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδη, η οινοχόος Μαρία Κατσούλη.

parousiasi-vivli-iou-ntina-nikolaou-ekdoseis-minwas-grigorakis

Στην παρουσίαση έδωσε το «παρόν» όλη η οικογένεια της chef: ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Γρηγοριάδης, οι γιοί της Γιώργος και Στέλιος, οι αδελφές της Μαρία και Γωγώ και η μητέρα της Κατερίνα.

Την εκδήλωση έντυσαν μουσικά οι Alegros & Fotini και… γαστρονομικά η Ευβοϊκή Ζύμη, τα Αλλαντικά Στρεμμένος, τα παραδοσιακά προϊόντα Χρυσάφη και τα Ζαχαροπλαστεία Fresh που κέρασαν τους παρευρισκόμενους με τις διαλεχτές νοστιμιές τους, ενώ το Οινοποιείο Παλυβού προσέφερε άφθονο κρασί.

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης ΕΔΩ!

Διαβάστε τα τελευταία ΝΕΑ της ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εδώ!

Author: Care24.gr

Share This Post On