«Περί αρωμάτων» – Αιθέρια έλαια, αρώματα, κεριά!

Το «Περί αρωμάτων» δημιουργήθηκε από την αγάπη δύο ανθρώπων για ευεξία, χαλάρωση και βελτίωση του τρόπου ζωής…peri-arwmatwn-ai8eria-elaia-arwmata-keriaΚαι ποιος καλύτερος τρόπος να βελτιώσουμε τη ζωή μας, αν όχι μέσα από τις ευωδιές των αρωμάτων και τις θεραπευτικές και καλλυντικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων;

Τίποτα δεν αποτυπώνεται πιο βαθιά στη μνήμη από μια μυρωδιά. Ένα άρωμα μπορεί να είναι απρόβλεπτο, φευγαλέο και παροδικό, αλλά ωστόσο ικανό να αφυπνίσει αναμνήσεις. Λίγες σταγόνες άρωμα, μας χαλαρώνουν, μας δροσίζουν, μας κάνουν να ονειρευόμαστε. Αρώματα φρουτώδη, τρυφερά, αισθησιακά, πικάντικα, λουλουδάτα, ελαφριά ή έντονα, όλα μπορούν να γίνουν σημείο αναφοράς ολοκληρώνοντας την εμφάνισή σας και χαρίζοντας σας αυτοπεποίθηση, θετική και σέξι διάθεση.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε χύμα αρώματα αρίστης ποιότητας των γνωστότερων οίκων, αγνά αιθέρια έλαια, βιολογικά σαπούνια και καλλυντικά αλλά και αρωματικά κεριά για στιγμές ψυχικής ανάτασης. Ελάτε να βρούμε μαζί το άρωμα που σας ταιριάζει, συνταγές για καλλυντικά με αγνά αιθέρια έλαια και να χτίσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας για μια ζωή γεμάτη άρωμα, φύση και ποιότητα σε προσιτές τιμές.

Γιατί οι ευωδιές των αρωμάτων και των αιθέριων ελαίων

ευφραίνουν την ψυχή

και θεραπεύουν το σώμα!

 peri-arwmatwn-ai8eria-elaia-arwmata-keria-detail

Περί αρωμάτων: Λεωφ. Βεΐκου 50, Γαλάτσι, ΤΚ 11147
Τηλ: 21 3029 1759

Author: Care24.gr

Share This Post On