Gallery

Επικοινωνία

Μια απολαυστική σαλάτα με κινόα, πιπεριές Φλωρίνης και Cream Crackers ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ με β-γλυκάνη

  • Άτομα: 2
  • Χρόνος προετοιμασίας: 50 λεπτά
  • Κόστος: 5-10€

Υλικά:

  • 8 Cream Crackers Παπαδοπούλου με κριθάρι, βρώμη και β-γλυκάνη
  • 1 φλιτζάνι κινόα
  • 3 φλιτζάνια νερό
  • 2 πιπεριές Φλωρίνης
  • 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο
  • 3 κουταλιές της σούπας κουκουνάρι (αν θέλετε καβουρδισμένο)
  • ½ φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 1 κουτ. σούπας ξύδι
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση συνταγής:

  • Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε 3 φλιτζάνια νερό, αλάτι και 1 κουταλιά μας σούπας ελαιόλαδο.
  • Όταν το νερό αρχίσει να βράζει ρίχνουμε την κινόα και την αφήνουμε για 10 λεπτά, ανακατεύοντας λίγο για να μην κολλάει.
  • Στη συνέχεια ξεπλένουμε την κινόα με άφθονο νερό και την αφήνουμε να στραγγίσει και να κρυώσει.
  • Ξεφλουδίζουμε μας πιπεριές Φλωρίνης και μας ψιλοκόβουμε.
  • Σε ένα μπολ τοποθετούμε την κινόα και προσθέτουμε την πιπεριά, το κουκουνάρι και το μαϊντανό.
  • Σε ένα μπολάκι χτυπάμε μαζί αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, σκόρδο και ξύδι.
  • Περιχύνουμε τη σαλάτα και ανακατεύουμε καλά.
  • Ιδανικά, βάζουμε τη σαλάτα μας στο ψυγείο για τουλάχιστον ½ ώρα προτού σερβίρουμε.
  • Ρίχνουμε στη σαλάτα μας «σπασμένα» τα Cream Crackers Παπαδοπούλου με κριθάρι, βρώμη και β γλυκάνη και σερβίρουμε.