Καθημερινά προστατεύουμε και άλλα μέρη του σώματος, εκτός από το πρόσωπο
Δεν αρκεί μόνο να καλύπτουμε το πρόσωπο με αντηλιακό, υπάρχουν και άλλα μέρη του σώματος που εκτίθενται στον ήλιο, στην καθημερινότητά μας και χρειάζονται προστασία.
Ξεκινάμε από το πρόσωπο και φροντίζουμε πάντα να εφαρμόζουμε αντηλιακό στα αυτιά, το λαιμό και εν συνεχεία στο ντεκολτέ. Τις ημέρες που το φόρεμα, το μπλουζάκι μας έχει V είμαστε ακόμα πιο γενναιώδορες με την ποσότητα.
Στη συνέχεια φροντίζουμε και τα χέρια μας, από τα δάχτυλα, μέχρι τους ώμους. Το ίδιο ισχύει και για τα πόδια, τις ημέρες που επιλέγουμε να φοράμε ανοιχτό παπούτσι.
Η εφαρμογή του αντηλιακού πρέπει να είναι καθημερινή το καλοκαίρι, σε όλο το σώμα αλλά και το χειμώνα στο πρόσωπο. Ο ήλιος μόνο καλό δεν κάνει στο δέρμα μας και τα αποτελέσματά του, τα βρίσκουμε μπροστά μας, μετά από κάποια χρόνια. Προστατευόμαστε τώρα λοιπόν και απολαμβάνουμε τα οφέλη στο μέλλον.
Πηγή : jenny.gr