Ταξίδι στην Απόλαυση με τις σάλτσες Barilla Pesto

Οι σάλτσες pesto Barilla κλείνουν μέσα τους όλη την έμπνευση των σεφ της Barilla και τα πιο αγνά υλικά της φύσης. taksidi-apolausi-saltses-barilla-pestoΈχουν ένα ξεχωριστό τρόπο παραγωγής, καθώς όπως σημαίνει η λέξη pesto, παράγονται από το άλεσμα των εκάστοτε υλικών κάθε σάλτσας με τη χαρακτηριστική κρεμώδη υφή και ανεπανάληπτη γεύση. Παρασκευάζονται – όπως όλες οι σάλτσες Barilla – αποκλειστικά με τα καλύτερα φυσικά συστατικά, χωρίς πρόσθετα συντηρητικά.

Η Barilla επαναφέρει τις σάλτσες pesto στο προσκήνιο και δίνει την ευκαιρία στους λάτρεις των ζυμαρικών και σαλτσών της να απολαμβάνουν κάθε μέρα αυθεντική, ιταλική κουζίνα με τις 3 μοναδικές σάλτσες υψηλής διατροφικής αξίας και ανεπανάληπτης γεύσης: Pesto alla Genovese, Pesto alla Calabrese και Pesto Rosso.

Oι φίλοι των προϊόντων Barilla καλούνται να «Ταξιδέψουν στην Απόλαυση» με τις σάλτσες Barilla Pesto και να κερδίσουν πλούσια δώρα, συμμετέχοντας στον ομώνυμο διαγωνισμό που διενεργείται στη σελίδα της Barilla στο Facebook (https://www.facebook.com/barillagreece/app_1023331967696105?ref=ts

ή https://apps.facebook.com/barilla_pesto_quiz/). Απαντώντας σε ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών και τεστάροντας τις γνώσεις τους γύρω από τις σάλτσες Barilla Pesto, οι συμμετέχοντες μπορούν -μέχρι τις 07/04/2015- να μπουν στην κλήρωση για να διεκδικήσουν 2 ταξίδια των 2 ατόμων στην Ιταλία και 10 πακέτα ζυμαρικών και σαλτσών Pesto από τη Barilla.

Παράλληλα, μπορούν να επισκεφθούν το αντίστοιχο microsite για τις σάλτσες Barilla Pesto (http://www.barilla.gr/sauces/pesto/index.html) που περιέχει πληροφορίες για τα προϊόντα, συμβουλές μαγειρικής, γευστικές συνταγές καθώς και video με όλη τη διαδικασία παραγωγής της Barilla Pesto alla Genovese, για όσους θέλουν να εξερευνήσουν τα «μυστικά» πίσω από τη μοναδική γεύση των σαλτσών Pesto.

Διαβάστε τα τελευταία ΝΕΑ της ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εδώ!

Author: Care24.gr

Share This Post On