Τεράστια επιτυχία σημείωσε για ακόμα μια φορά η 12η ετήσια εκδήλωση τέχνης – αθλητισμού – επιστήμης & κοινωνίας διαδρομές «ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ 2013»

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων (ΠΑΣΥΓΥ), η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (ΠΕΠΦΑ)…

terastia-epityxia-shmeiwse-h-12-ethsia-ekdhlwsh-texnhs-a8lhtismou-episthmhs-koinwnia-diadromes-apollwneia-brabeia-2013-cover…ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ), ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής και το Ινστιτούτο Διεθνούς & Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου (ΙΔΕΑΔ), συνδιοργάνωσαν με εξαιρετική επιτυχία την 12η Ετήσια Εκδήλωση “Τέχνης – Αθλητισμού – Επιστήμης & Κοινωνίας Διαδρομές” «ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ 2013»

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013 , ώρα 19.00, στην Αθήνα, στο Συνεδριακό Κέντρο της “ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ”.

Οι βραβεύσεις περιελάμβαναν φυσικά πρόσωπα, συλλογικούς φορείς και νομικά πρόσωπα από την τέχνη, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την Ελληνική κοινωνία και την επιστήμη. Στα σημαντικά φυσικά ναι νομικά πρόσωπα που τιμήθηκαν, περιλαμβάνονται προσωπικότητες και φορείς όπως, το Ραδιοφωνικό Ιδρυμα Κύπρου, ο Ουράνιος Ιωαννίδης, Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, ο Ολυμπιονίκης Δημοσθένης Ταμπάκος, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Πειραιώς, η Ανδρική Ομάδα Πετοσφαίρισης του Ολυμπιακού Πειραιώς, ο Ακαδημαϊκός Ανδρέας Βοσκός, ο καρδιοχειρουργός Λεωνίδας Παπασταύρου, η κ. Λόλα Νταιφά Διευθύντρια Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Star Channel, η κ. Αννα Μαρία Παπίρη δημοσιογράφος και Συγραφέας, ο ποδοσφαιριστής Αριστείδης Καμάρας, ο καλαθοσφαιριστής Τάκης Κορωναίος η Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου τραγουδίστρια η Σοφία Παθέκα Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και άλλοι.

Tην εκδήλωση παρουσίασε ο αθλητικογράφος Μιχάλης Τσώχος.

Η φετινή εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη δοκιμαζόμενη Κύπρο, γεγονός που έδωσε μια ιδιαίτερη νότα στην εκδήλωση. Στα πλαίσια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης του 11ου Πανελληνίου Επαγγελματικού Συνεδρίου “FITNESS METING 2013” και της 2ης Πανελλήνιας Συνόδου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό.

Eπίσης από τον υφυπουργό πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Έκθεση Ψηφιδωτών Έργων με τίτλο ” ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ”, με έργα της γνωστής Κύπριας ψηφιδοθέτριας, Σούλας Χρήστου.

Δείτε φωτογραφικό υλικό:

(Με σειρά εμφάνισης)
1) Ο παρουσιαστής της εκδήλωσης Μιχάλης Τσώχος
2) Βράβευση του Ουράνιου Ιωαννίδη από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιιάννη Ανδριανό
3) Η Βουλευτής Άννας Καραμανλή βραβεύει τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Δημοσθένη Ταμπάκο
4) Η βράβευση της Λόλας Νταιφά από τον Γιάννη Γκόβα Α Αντιπρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων
5) Η βράβευση της Αννας Μαρία Παπίρη, Δημοσιογράφου και
Συγγραφέα από τον Ζώη Κολιό
6) Η βραβευμένη Άννα Μαρία Παπίρη, δημοσιογράφος και Συγγραφέας.
7) Βράβευση της Κύπριας τραγουδίστριας Κωνσταντίνας Κωνσταντίνου από το Γενικό Γραμματέα του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων Δώρο Κλεοβούλου
8) Βράβευση του Πατρός Αντώνιου ιδρυτή της Κιβωτού του κόσμου από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιιάννη Ανδριανό
9) Ο Γιάννης Γκόβας, Α Αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων, ο Μιχάλης Τσώχος δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκδήλωσης, ο Αντώνης Αντωνόπουλος Α Αντιπρόεδρος στο Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου και ο Δώρος Κλεοβούλου Γενικός Γραμματέας του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων.

terastia-epityxia-shmeiwse-h-12-ethsia-ekdhlwsh-texnhs-a8lhtismou-episthmhs-koinwnia-diadromes-apollwneia-brabeia-2013-fotos 

Δείτε και άλλα ΝΕΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εδώ!

 

Author: Care24.gr

Share This Post On