Gallery

Επικοινωνία

Τι ζώδιο είστε, για να σας πουμε…

που και πως θα κάνετε διακοπές!

Κριός: «Ο περιπετειώδης»
Με κυβερνήτη πλανήτη τον Άρη οι διακοπές με έναν Κριό σε καμιά περίπτωση δεν χαρακτηρίζονται από την ρουτίνα και την αδράνεια. Αν έχετε τεράστια αποθέματα ενέργειας και εάν …
είστε έτοιμοι για δράση τότε μπορείτε να σταθείτε επάξια δίπλα σε έναν Κριό. Λόγω της παρόρμησης του επιθυμεί να φτάσει όσο το δυνατόν ταχύτερα στον προορισμό των διακοπών του γι’ ατό θα επιλέξει το αεροπλάνο, αγαπά την αδρεναλίνη και ίσως πάει στον προορισμό του με μία μηχανή μεγάλων κυβικών. Είτε στο βουνό είτε στη θάλασσα σίγουρα θα εμπλακεί σε θαλάσσια προ και όχι μόνο, είναι έτοιμος για κανό καγιάκ, ράφτιγκ αλλά και για αναρρίχηση. Σίγουρα αναζητάει ένα μέρος με έντονη κοινωνική ζωή και όχι αποκομμένο. Μην προσπαθήσετε να του επιβληθείτε καθώς θα καταλήξετε να κάνετε διακοπές μόνοι σας. Η περιπέτεια είναι συνυφασμένη με αυτό το ζώδιο, θα εξερευνήσει όχι μόνο την τοπική περιοχή των διακοπών αλλά και τις τριγύρω περιοχές, είναι ικανός να εξερευνήσει ακόμα και τις πέτρες.

Ταύρος: «Ο αισθησιακός»
Με κυβερνήτη την Αφροδίτη το μόνο σίγουρο είναι πως οι διακοπές δίπλα σε έναν Ταύρο αποτελούν μία γλυκιά απόλαυση. Πάντα με πρόγραμμα, πιστός στα ραντεβού του με γνωστούς και οικείους προορισμούς είναι έτοιμος να περάσει καλά και να απολαύσει τις χάρες της φύσης. Προτιμάει τον συνδυασμό θάλασσας με βουνό και φυσικά έχει κλείσει ένα πολυτελές ξενοδοχείο για να απολαύσει την πολυτέλεια και την φινέτσα. Είναι διατεθειμένος να κλείσει ακόμα και ιδιωτική πλαζ προκειμένου να απολαύσει τις διακοπές του αλλά φυσικά πάντα δίπλα στο ταίρι του. Αντιπαθεί τις χύμα καταστάσεις, την αταξία και την έλλειψη καθαριότητας. Βολεύεται εύκολα και όταν ανατραπεί κάποιο σχέδιο του στεναχωριέται και πληγώνεται. Το μόνο σίγουρο είναι πως ένας σύντροφος Ταύρος θα κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει τον σύντροφό του.

Δίδυμοι: «Ο ανεμοστρόβιλος»
Με κυβερνήτη τον Ερμή το μόνο σίγουρο είναι πως ένας Δίδυμος θα επιλέξει για προορισμό του διακοπές με πολυκοσμία. Είτε με φίλους, είτε με συγγενείς, είτε με αδέλφια θα οργανώσει τις διακοπές του, είναι σχεδόν αδύνατον να περάσει ένας Δίδυμος μόνος τις διακοπές του. Ενδέχεται να επιλέξουν έναν προορισμό με πολλές εναλλακτικές και πολλά αξιοθέατα ώστε να βρίσκονται συνεχώς σε κίνηση και να διεγείρονται τα πνευματικά τους ενδιαφέροντα. Η ταχύτητα, η κίνηση, η ξαφνική εναλλαγή στο πρόγραμμα είναι ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους. Αντιπαθούν την αδράνεια και την καθίζηση, έτσι βρίσκονται διαρκώς σε κίνηση. Μην εκπλαγείτε εάν δείτε έναν Δίδυμο να πιάνει κουβέντα με άγνωστη παρέα προκειμένου να μεγαλώσει τη δική του, είναι ένας επικοινωνιακός άνθρωπος, που δεν διστάζει να ανταλλάξει απόψεις. Μην εκπλαγείτε ένα πάρει μαζί του ένα λάπτοπ ή βιβλία και περιοδικά, θέλει να ενημερώνεται συνεχώς. Μα κυρίως; Έχει για σύντροφο το κινητό του για να δει πως είναι οι δικοί του άνθρωποι, μην τον περιορίζετε στην έκφραση.

Καρκίνος: «Ο ασφαλής»
Με κυβερνήτη τη Σελήνη και ως ζώδιο του νερού το μόνο σίγουρο είναι πως ο ιδανικός προορισμός για τις διακοπές ενός Καρκίνου είναι ένα μέρος παραθαλάσσιο και μυστηριώδες. Είτε η θάλασσα, είτε ο ποταμός είναι ιδανικά μέρη για εκείνον και μάλιστα σε συνδυασμό με την φύση μπορεί να νιώσει ηρεμία και ασφάλεια. Είναι οι άνθρωποι που δεν αλλάζουν εύκολα συνήθειες και λατρεύουν να επισκέπτονται κάθε χρόνο τον ίδιο προορισμό, τον οποίο νιώθουν σαν σπίτι τους. Θα περάσουν εξαιρετικές στιγμές με την οικογένειά τους, με τα αδέλφια τους ή με οποιονδήποτε θεωρούν οικογένειά τους. Μιας και λατρεύουν τη θάλασσα θα επιλέξουν να επισκεφτούν τον προορισμό τους με πλοίο ώστε να απολαύσουν το απέραντο γαλάζιο, είναι ικανοί να κλείσουν σουίτα στο κατάστρωμα προκειμένου να απολαύσουν. Σίγουρα θα εμπλακούν με ένα ακίνδυνο θαλάσσιο σπορ και θα κολυμπήσουν ώρες ολάκερες.

Λέων: «Ο μεγαλεπήβολος»
Με κυβερνήτη τον Ήλιο το μόνο σίγουρο είναι πως οι διακοπές με έναν Λέοντα θα μείνουν αξέχαστες και χαραγμένες σε άμεμπτο μάρμαρο μιας και θα επιλέξει έναν προορισμό ξεχωριστό, ο οποίος δεν είναι αποκομμένος από τον κόσμο. Θέλει την επαφή με τον κόσμο, αναζητάει έναν προορισμό με χλιδή, πολυτέλεια αλλά και κοσμικά parties. Αφήστε τον να επιλέξει τον προορισμό, αυτό θα τον κάνει να νιώσει πως φοράει δάφνινο στεφάνι. Αντιπαθεί την μιζέρια, τα όρια, τους περιορισμούς και την γκρίνια, θα δαπανήσει ένα σεβαστό ποσό προκειμένου να απολαύσει κάθε παροχή υπηρεσίας. Φυσικά θα οδηγηθεί σε ένα σπα, σε ένα τζακούζι ή θα κλείσει ακόμα μία ιδιωτική πισίνα ή πλαζ ώστε να φορέσει το στέμμα του. Αντιπαθεί να ανατρέπεται το πρόγραμμά του και σίγουρα θα κάνει τα πάντα για να εξασφαλίσει την σταθερότητα. Στις μετακινήσεις του, αποφεύγει τους συνωστισμούς και θέλει την άμαξα του.

Παρθένος: «Ο αναλυτικός»
Με κυβερνήτη πλανήτη τον Ερμή και ως ζώδιο της γης η Παρθένος είναι ένα ζώδιο που ο προορισμός των διακοπών του θα πρέπει να έχει θέμα πνευματικό και να διεγείρει τα πνευματικά του ενδιαφέροντα. Από πριν ήδη θα έχει σημειώσει στο καρνέ του τι πρέπει να κάνει, ποια μέρη πρέπει να επισκεφτεί. Νομίζει πως μεταφέρει την δουλειά του στις διακοπές του και αυτό τον αποσυντονίζει. Προσπαθήστε να σας εμπιστευτεί, επιβεβαιώστε του πως ο προορισμός θα είναι πλήρως οργανωμένος, καθαρός και φυσικά αποτρέψτε τον να μεταφέρει τα αρχεία του γραφείου του σε κούτες. Ένα μέρος κοντά στη φύση, με στυλ αρχαιοελληνικό, που να θυμίζει Αρχαία Ελλάδα είναι ιδανικό. Μην εκπλαγείτε ένα λύσει σταυρόλεξα ή Sudoku. Επιθυμεί την τελειότητα, την καθαριότητα χωρίς αυτή να συνεπάγεται πολλές δαπάνες, είναι άνθρωποι ολιγαρκείς, αρκεί ο προορισμός να τους παρέχει γνώσεις και πληροφορίες χρήσιμες για την καθημερινότητα ή τη ζωή τους.

Ζυγός: «Ο στιλάτος»
Με κυβερνήτη πλανήτη την Αφροδίτη το μόνο σίγουρο είναι πως ο ιδανικός προορισμός για έναν Ζυγό συμβαδίζει με την πολυτέλεια και την χλιδή. Θα επιλέξει έναν σύντομο αλλά και προσιτό τρόπο μεταφοράς, από την άποψη του ότι δεν θέλει να ταλαιπωρηθεί. Οδικά ή αεροπορικά, με κλιματισμό ώστε να αποφύγει τον καύσωνα, είναι έτοιμος να επισκεφτεί το μέρος που αγαπά. Μην γκρινιάξετε εάν πάρει δύο βαλίτσες καθώς ο καλλωπισμός είναι στα σχέδια του, θέλει να είναι περιποιημένος έτσι θα πάρει όλη την γκαρνταρόμπα του, τις κρέμες του(νύχτας και ημέρας) αλλά και οτιδήποτε του εξασφαλίζει άνεση και καθαριότητα. Επιθυμεί τη συντροφικότητα και είναι λάτρης της οργάνωσης ταξιδιών με φιλικά ζευγάρια. Το μόνο κακό είναι η έντονα κυκλοθυμική του διάθεση και οι γρήγορες εναλλαγές, έτσι χρειάζεται να είστε ανεκτικοί με τις ορέξεις του και τις επιθυμίες του. Αντιπαθεί την αγένεια και επιλέγει μέρη χωρίς μαμούνια και ζωύφια, επομένως είναι αδιανόητο να μείνει σε κάμπινγκ ή με άλλους σαρανταδώδεκα.

Σκορπιός: «Ο ανένταχτος»
Με κυβερνήτη τον Πλούτωνα οι διακοπές σας με έναν Σκορπιό είναι μία πρόκληση, είναι σίγουρο πως θα κάνει πράγματα εκκεντρικά, που του εξιτάρουν τη λίμπιντο και την αδρεναλίνη. Επιλέγει για προορισμό του μέρη παραδοσιακά χωρίς πολυκοσμία καθώς νιώθει πως τον κατασκοπεύουν ή μπορεί να επιλέξει κάτι ιδιαίτερα extreme που δεν μπορεί να ακολουθήσει ο συνηθισμένος άνθρωπος. Αγαπάει το υδάτινο στοιχείο, αναζητάει την καλοπέραση και είναι έτοιμος να κλείσει μία ιδιωτική πισίνα ή μία ιδιωτική παραλία. Λόγω της ίντριγκας και της αυξημένης λίμπιντο δεν θα διστάσει να επιδοθεί σε ριψοκίνδυνα θαλάσσια σπορ ή να εξερευνήσει το μέρος που επισκέφτηκε μιας και είναι και ιδιαίτερα περίεργος. Φυσικά λατρεύει τις Μπαχάμες, τα νησιά Μπόρα μπόρα, τη Χαβάη και εξωτικούς προορισμούς, έχει εξαιρετικό σύστημα προσαρμογής σε διαφορετικά κλίματα γι’ αυτό μπορεί να οργανώσει διακοπές είτε σε τροπικό είτε σε πολικό είτε σε εύκρατο κλίμα. Φυσικά, εάν τον εμπιστευτείτε απογειώνεται και τότε επιδίδετε στο να σας ικανοποιήσει.

Τοξότης: «Ο ταξιδιώτης»
Τι είναι άστεγο, περιπλανώμενο, συναισθηματικά προδομένο και περιφέρεται από αγκαλιά σε αγκαλιά; Μα φυσικά ο Τοξότης! Με κυβερνήτη τον Δία είναι ικανός να φτάσει στα άκρα προκειμένου να απολαύσει τις διακοπές του, επιλέγει συνήθως πολυπληθείς περιοχές ώστε να έχει να ασχοληθεί με τους άλλους, να φλερτάρει, να επικοινωνήσει και να εξερευνήσει. Ο προορισμός πρέπει να είναι πλούσιος όχι υλικά αλλά σε υλικό ώστε να τον εξερευνήσει, είναι ικανός να γυρίζει όλη τη μέρα με ένα σακίδιο και με ένα μπουκαλάκι νερό περπατώντας και εξερευνώντας μέχρι να νυχτώσει. Τότε χτυπάει το καμπανάκι, α! Νύχτωσε! Ώρα για επιστροφή! Πως γυρίζεις;! Στη συνέχεια ακολουθεί η νυχτερινή έξοδος όπου θα κοιτάξει να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση του διασκεδάζοντας και φλερτάροντας. Αγαπάει τους φίλους του και επιθυμεί τις διακοπές μαζί τους, εάν είσαι έτοιμος να ακολουθήσεις έναν Τοξότη μην προσπαθείς να του επιβληθείς, ακολούθησε τον ρυθμό του. Λατρεύει τη φύση, το κάμπινγκ και δεν θα δίσταζε να μείνει ξαπλωμένος όλη τη νύχτα στην άμμο με καλή παρέα, φωτιά, τραγούδι και ποτό.

Αιγόκερως: «Ο πειθαρχημένος»
Με κυβερνήτη τον Κρόνο, τον πλανήτη της λιτότητας το μόνο σίγουρο είναι πως ο Αιγόκερως αρκείται και στα λίγα. Θα επιδιώξει άνετες και πολυτελείς διακοπές αλλά θα υπολογίσει τα χρήματα προς διάθεση μιας και είναι υπολογιστής και μετρολόγος. Αγαπάει τα παραδοσιακά καλντερίμια, τα πετρώδη χτίσματα και τους προορισμούς που είναι χτισμένοι σε βουνό με πέτρα, αναζητάει την διέξοδο στο βουνό ειδικότερα αλλά δεν λέει όχι και στη θάλασσα μιας και είναι λάτρης της φύσης. Θα εκτιμήσει εάν ακολουθήσετε το πρόγραμμα διατροφής όπως πριν τις διακοπές, θα ευχαριστηθεί εάν μαζέψετε καρπούς από τη μάνα φύση μιας και είναι η πηγή ζωής του. Φυσικά; Μην εκνευριστείτε εάν χτυπήσει το τηλέφωνό του από κάποιον συνεργάτη ή συνάδελφο! Η δουλειά είναι δουλειά, είναι υπολογίσιμη δύναμη και τον εμπιστεύονται, αυτό να σας κάνει περήφανους λέγοντας του «Έφυγες και αναζητάν τα φώτα σου»…ίσως πιάσει το υπονοούμενο!

Υδροχόος: «Ο της τελευταίας στιγμής»
Με κυβερνήτη τον Ουρανό είναι ασταθής και μέχρι να αποφασίσει ποιον προορισμό θα επιλέξει ενδέχεται να έχει βγει το καλοκαίρι σχεδόν. Σίγουρα θα επιλέξει για προορισμό του έναν προορισμό extreme, πρωτοπόρο όπου οι άλλοι δεν θα έχουν εύκολη πρόσβαση. Κάνει περίεργες επιλογές, είναι εκκεντρικός και γι’ αυτό συνήθως δυσκολεύεται να βρει παρέα αλλά μιας και είναι κοινωνικός ακόμα και μόνος του φεύγει και βρίσκει παρέα εκεί. Δε θα διστάσει να κάνει κάτι εκκεντρικό, να αναμειχθεί σε επικίνδυνα αθλήματα, όπως κανό καγιάκ μπανάνα. Θα ευχαριστηθεί τις διακοπές μαζί με τους φίλους του και θα περάσει μοναδικές στιγμές γελώντας και λέγοντας ανέκδοτα που αφήνουν τους γύρω του άλαλους.

Ιχθείς: «Ο υδρόβιος»
Με κυβερνήτη τον Ποσειδώνα και ως ζώδιο του νερού ο ιδανικός προορισμός για έναν Ιχθύ είναι ένα υδάτινο μέρος, η θάλασσα, η ρομαντζάδα και η φεγγαράδα. Δεν τον ενδιαφέρει η πολυκοσμία, του αρκεί να είναι με το ταίρι του σε μία ερημική παραλία, κάτω από τον ήλιο ή το φεγγάρι και να αγναντεύει αγκαλίτσα με ένα μπουκάλι αλκοόλ τον ορίζοντα. Δεν σταματάει να κολυμπάει στη θάλασσα και διεγείρεται η φαντασία του στην ακτή, εκεί που σκάει το κύμα. Το βράδυ θα αρκεστεί σε μία απαλή μουσική, στο πλαφ του κύματος και θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές πάθους και έρωτα. Το κλειδί για να τον αιχμαλωτίσετε; Βουτήξτε τον στο νερό και δώστε του το φιλί της ζωής.

 

πηγή

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *