Gallery

Επικοινωνία

Είναι η ομορφιά ή η προσωπικότητα; 1009215-ti_einai_sexy_680

Το καλοσχηματισμένο σώμα ή το πνεύμα; Οι μικρές συνήθειες ή… τα ωραία οπίσθια; Το τι κάνει κάποιον σέξι είναι μάλλον κάτι το υποκειμενικό, μιας και όλοι έχουμε διαφορετικά κριτήρια για να υπακούσουμε στους φυσικούς κανόνες της έλξης. Ωστόσο, επιχειρήσαμε να συγκεντρώσουμε παρακάτω ιδιότητες και μικρά (ή μεγάλα) χαρακτηριστικά, που θα συμφωνήσουμε όλοι ότι συνοψίζουν έναν σέξι άνθρωπο.

Το χιούμορ
Τίποτα δεν είναι τόσο ελκυστικό όσο ένας άνθρωπος που ξέρει να γελάει και να κάνει τους άλλους να γελούν.

Το βλέμμα
Μάτια που λαμπυρίζουν, «ξύπνιο» βλέμμα, επίμονες ματιές όλο νόημα από την άκρη του μπαρ… Το άλφα και το ωμέγα του φλερτ και του παιχνιδιού της έλξης βρίσκεται (μπροστά) στα μάτια μας.

Το «κρυμμένο» σώμα
Τα ρούχα που αποκαλύπτουν τόσο-όσο, είναι και τα πιο σέξι: Τα γυναικεία φορέματα που αποκαλύπτουν αρκετή επιδερμίδα, αλλά δίνουν τροφή στη φαντασία, καθώς και τα ανδρικά μπλουζάκια που διαγράφουν τα κατάλληλα μέρη του κορμιού ή το πρώτο κουμπί του πουκαμίσου που αναδεικνύει το στέρνο είναι καλά παραδείγματα του «τόσο-όσο».

Οι συνήθειες που καταρρίπτουν τα στερεότυπα
Μια γυναίκα που ξέρει να κινείται χαλαρά μέσα σε μια αντροπαρέα ή να κυκλοφορεί χωρίς μέικ απ και με πιτζάμες μπροστά στον φίλο της. Ένας άντρας ευαίσθητος ή αντισυμβατικός. Κάποιος που δεν υπακούει στη μόδα και τα trends αλλά δημιουργεί το δικό του προσωπικό στιλ.

Τα σωστά ρούχα
Περισσότερη σημασία από το αν έχει κανείς περιττά κιλά ή όχι, είναι το να το αποδέχεται και να προσαρμόζει το στιλ του στα «κυβικά» του. Μην φοράτε φαρδιά ρούχα για να κρύψετε τα «πιασίματα» ή πολλά νούμερα μικρότερα για να δείξετε ότι δεν υπολογίζετε τα κιλά. Φορέστε το νούμερο που αντιστοιχεί στο σώμα σας και θα δείτε αμέσως τα χαρακτηριστικά σας να τονίζονται όπως πρέπει.

Οι μαγειρικές ικανότητες
Ο έρωτας περνά από το στομάχι, και η δεινότητα στην κουζίνα είναι κάτι που εκτιμάται δεόντως… σε unisex βάση.

Ο αυτοσαρκασμός
Είναι η ύψιστη έκφραση του χιούμορ, υποδεικνύει άτομο που τα έχει βρει με τον εαυτό του και η αυτοπεποίθηση οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε ακτινοβολία ικανή να μαγέψει τους γύρω του.

Τα κατοικίδια
Προφανώς δεν εννοούμε να αποκτήσετε κατοικίδιο μόνο και μόνο για να δείχνετε σέξι. Αλλά, όπως και να το κάνουμε, η εικόνα ενός άνδρα ή μιας γυναίκας να βγάζει βόλτα τον σκύλο της ή να παίζει με κουτάβια είναι άκρως θελκτική.

Τα τατουάζ
Η σωστή ποσότητα ποικίλλει ανάλογα με τα γούστα του καθενός, αλλά ένα προσεγμένο και όχι τετριμμένο και «καγκούρικο» tattoo στο κατάλληλο σημείο του σώματος, μπορεί να ανάψει φωτιές.

Οι αργές κινήσεις
Το slow motion προσδίδει αισθησιακό τόνο σε οτιδήποτε κι αν κάνει κάποιος, από το να παραγγείλει ένα ποτό στην μπάρα μέχρι να χορέψει πάνω της ή να κάνει το σεξ πιο ενδιαφέρον. Το ίδιο ισχύει και με τη φωνή: Όσο πιο μπάσα, ηδυπαθής και γεμάτη υπονοούμενα, τόσο πιο σέξι.

Το χαμόγελο
Το νούμερο ένα όπλο στη μάχη του σεξ απίλ είναι απλούστατο και κρύβεται στους μύες των χειλιών σας. Έξτρα πόντοι για όσους έχουν λευκά, λαμπερά δόντια.

Το άγγιγμα
Σε μια βραδινή γνωριμία, ένα πρώτο ραντεβού, έναν χορό με κάποιον άγνωστο τύπο στο club, το «τυχαίο» και το αυθόρμητο άγγιγμα μπορεί να κάνει τη διαφορά και να μεταδώσει στο άλλο πρόσωπο όλη τη θέρμη και το ενδιαφέρον που νιώθετε γι’ αυτό.

Τα «ελαττώματα»
Τα εισαγωγικά που βάλαμε δεν είναι τυχαία. Κι αυτό γιατί τα «ελαττώματα» μπορούν να δουλέψουν υπέρ μας. Η ξενική προφορά ή το μικρό ψεύδισμα μπορεί να γίνει χαριτωμένο, μια ουλή στο πρόσωπο μας μεταμορφώνει αυτόματα σε τύπους με ενδιαφέρον παρελθόν και μυστικά κ.ο.κ.

Πηγή: www.in2life.gr