Το Becel ProActiv και τα Αlterlife βάζουν την Καρδιά μας σε Φόρμα

Τη συνεργασία τους, που θα κρατήσει όλο τον Οκτώβριο, με στόχο να μας βοηθήσουν να μάθουμε να κρατάμε την Καρδιά μας σε Φόρμα, ανήγγειλαν το Becel ProActiv και τα γυμναστήρια Αlterlife.

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο μιας ειδικής εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στο γυμναστήριο της αλυσίδας, στη Γλυφάδα, την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, 3 μέρες πριν τον επίσημο εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς.

Εκεί, με βάση τα αγαπημένα προϊόντα Becel ProActiv – προϊόν επάλειψης, γάλα, επιδόρπιο και ρόφημα γιαουρτιού – δημιουργήθηκαν γευστικά και υγιεινά σνακ, απόδειξη ότι η φροντίδα της καρδιάς δεν χρειάζεται σε καμία περίπτωση να είναι συνώνυμη με τη στέρηση και την έλλειψη νοστιμιάς. Αντίθετα, με τη δική τους καθημερινή συμβολή μπορούμε να ακολουθούμε ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο, το οποίο θα μειώσει αποδεδειγμένα την «κακή» χοληστερίνη, προστατεύοντας την υγεία της καρδιάς μας.

Παράλληλα, οι έμπειροι και ειδικά καταρτισμένοι γυμναστές των Αlterlife έδειξαν μια σειρά από κατανοητές αλλά και αποτελεσματικές ασκήσεις, για όλους τους σωματότυπους και όλες τις ηλικίες. Σκοπός τους ήταν να τονίσουν, από την πλευρά τους, ότι ο στόχος για μια Καρδιά σε Φόρμα είναι ανέφικτος αν η σωστή διατροφή δεν συνδυάζεται με την συστηματική, κατάλληλη άσκηση.

«Σχεδιάσαμε, μαζί με τα Αlterlife, ένα ειδικά μελετημένο πρόγραμμα για τη φροντίδα της καρδιάς και ελπίζουμε ότι, μετά την Παγκόσμια Ημέρα, όλος ο Οκτώβριος θα γίνει ο μήνας που θα μας κάνει δώρο πολλές Καρδιές σε Φόρμα», δήλωσε ο κ. Μιχάλης Κατσουρός, Senior Brand Manager Becel ProActiv.

Επίσης, o κ. Δημήτρης Κουκουφλής, Ιδιοκτήτης της αλυσίδας γυμναστηρίων Αlterlife, συμπλήρωσε: «Έχουμε τη χαρά να συνεργαστούμε με το Becel Pro Activ σε μια ενέργεια που έχει στόχο να μας μάθει να προσέχουμε την καρδιά μας. Γιατί, όποιος και αν είναι ο λόγος που φέρνει έναν άνθρωπο στο γυμναστήριο, τα αποτελέσματα είναι πάντα ευεργετικά για την υγεία».

Author: Care24.gr

Share This Post On