Gallery

Επικοινωνία

christmas_angels1Τις ημέρες αυτές η καρδιά μας γεμίζει από αγάπη και όλοι μας θέλουμε να αισθανθούμε και πάλι έστω και για λίγο παιδιά! Ως Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ συμμετέχουμε ολόψυχα στο πνεύμα των εορτών και σας παρουσιάσουμε ένα τεύχος του ηλεκτρονικό μας Newsletter γεμάτο Χριστούγεννα!

Οι μέρες αυτές που διανύουμε είναι μοναδικές! Ας απολαύσουμε αυτές τις γιορτές μαζί με τους αγαπημένους μας, την οικογένειά μας και φυσικά τους φίλους μας. Είναι μία εξαιρετική  ευκαιρία να ξεφύγουμε όλοι μας από την αποπνικτική καθημερινότητα και να χαλαρώσουμε μακριά από προβλήματα και σκοτούρες! Με λίγες λέξεις απλά: ας ζήσουμε όλοι αυτές τις ημέρες τη μαγεία των Χριστουγέννων!

Ωστόσο, αυτές τις γιορτές δεν πρέπει να ξεχάσουμε τα παιδιά. Τα παιδιά όλου του κόσμου που έχουν την ανάγκη μας! Ας του δώσουμε τα δώρα μας, λίγο παραπάνω χρόνο και πάνω απ΄ όλα χαμόγελο! Ας φυλάξουμε κι εμείς το χαμόγελο τους μέσα στην καρδία μας προκειμένου να μας συντροφεύει και να μας δίνει ενέργεια. Από τα βάθη της ψυχής μας σας ευχόμαστε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

Με τιμή

Δημήτρης Γρηγοράκης

Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Πηγή: www.logodiatrofis.gr

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *