Μιλφέιγ με Cream Crackers

Μια μοναδική συνταγή για Μιλφέιγ με cream crackers.

  • Άτομα: 10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 150 λεπτά
  • Κόστος: 5-10€

Υλικά:

  • 45 Cream Crackers Παπαδοπούλου με κριθάρι, βρώμη και β-γλυκάνη (3 πακέτα)
  • 2 φακελάκια κρέμα βανίλια τύπου άνθος αραβοσίτου (χωρίς βράσιμο)
  • Άπαχο γάλα (όσο χρειάζεται για την κρέμα σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης)
  • Κανέλλα

Εκτέλεση συνταγής:

  1. Ανακατεύουμε το άνθος αραβοσίτου με το γάλα, ώστε να γίνει κρέμα και την αφήνουμε στο ψυγείο.
  2. Παίρνουμε Cream Crackers Παπαδοπούλου με κριθάρι, βρώμη και β γλυκάνη και τα τοποθετούμε στον πυθμένα ενός μικρού πυρέξ, ώστε να τον καλύψουν όλο.
  3. Βάζουμε την ½ κρέμα πάνω από το στρώμα των Cream Crackers και την απλώνουμε ομοιόμορφα.
  4. Από πάνω φτιάχνουμε άλλο ένα στρώμα από Cream Crackers Παπαδοπούλου με κριθάρι, βρώμη και β γλυκάνη και βάζουμε την υπόλοιπη κρέμα.
  5. Τρίβουμε 3-4 Cream Crackers Παπαδοπούλου με κριθάρι, βρώμη και β γλυκάνη με τα χέρια μας, και τα πολύ μικρά κομμάτια που σχηματίστηκαν τα ρίχνουμε πάνω από την κρέμα για γαρνίρισμα.
  6. Βάζουμε σε όλη την επιφάνεια αρκετή κανέλλα και παγώνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες πριν το σερβίρουμε.

Author: Care24.gr

Share This Post On